HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SEN NASIL ANAMUHALEFETSİN Kİ???

28 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:33

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), önceki gün uzun süredir konuşulan Suriye ve Irak Tezkeresini yapılan oylama ile Meclisten geçirdi. Oylamaya Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti, evet oyu kullanarak tezkerenin geçmesine vesile oldular.

Mecliste gurubu bulunan bebek katili terörist PKK nın maşası HDP’nin tezkereye ret oyu vermesini anlıyoruz da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin de neden ret oyu verdiğini tam merak etmeye başladığımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kameralar karşısına geçerek mazeretini yüzü kızarmadan dile getirdi.

Neymiş efendim, tezkerenin içinde ne varmış, ne yokmuş, kendileriyle paylaşılmamış. Neymiş efendim Mehmetçik, Suriye’de niye şehit olacakmış, Kılıçdaroğlu, tezkerenin içerisinde ne olduğunu bilmediği içinde ret oyu verdiklerini söyledi kameralar karşısında. Her zaman ki o alaylı tavrıyla bir kez daha gizliden gizliye HDP’ye de öpücüğünü konduruvermiş oldu.

CHP adına ayıp ve utanç bununla da bitmedi. Kılıçdaroğlu’nun bazı kurmayları hemen kolları sıvayarak sosyal medya hesaplarında, Mehmetçik’in yerine Suriye ve Irak’a TÜGVA gençleri gitsin de başlarında da komutan olarak Bilal Erdoğan olsun diye yazı ve görseller atarak akıllarınca dalga geçmeye çalıştılar.

CHP, sen Yüce Türk Milletinin 3/1 oyuna sahip olan muhalefetin başında Ana muhalefet olarak ikinci parti konumundasın. Ulu Önder Gazi Mareşal ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetçisisin. Bu kadar ucuz ve basit siyasete kadar düştüysen sana söyleyecek sözüm yok. 

Sen koca CHP Genel Başkanı olarak bir tezkere metni neleri içerir bilmiyorsan derhal o koltuğu terk etmeni tavsiye ederim sana. Sen kurmaylarını zapt edemeyip, sosyal medya hesaplarında memleket meselesini bile aile bireylerine sardırırsan derhal terk et o koltuğu derhal. Tutturmuşsun bir ekonomi, tutturmuşsun bol keseden dağıtmayı ve savurmayı, tutturmuşsun oy nereden gelirse gelsin mantığını, takmışsın at gözlüklerini yürü be koçum kim tutar seni öyle mi?

Sen nasıl Ana muhalefetsin ki? Bir kere şunun cevabını açık ve net bir şekilde vermeni istiyorum. HDP ile birlikte misin? Değil misin? O bebek katilleri sana adres olarak İmralı’yı göstermişti. İmralı’ya kalkacak olan bir heyetin var mı? Yok mu bugünlerde? Sen nasıl Ana muhalefetsin ki? Mecliste böylesine hassas bir konuda HDP ile birlikte aynı oyu veriyor, üstüne birde sosyal medya hesaplarında alay konusu ettiriyorsun?

Senin üzerine o partinin hiç mi hissiyatı bulaşmadı? Hiç mi CHP’li şehitlerinin ruhaniyetleri, hakkaniyetleri, Cumhuriyet sevdaları bulaşmadı? Sen nasıl Ana muhalefetsin ki? Bir avuç bebek katilleriyle kol kola girerek aynı gaydaları öttürmeye başladın? 

Senin hiç mi bir duruşun, bir milliyetçiliğin, halkçılığın, devletçiliğin, laikçilik ve İnkılapçılığın yok? Seni başta Yüce Türk Milleti olmak üzere kendi öz seçmenin CHP’lilere havale ediyorum. Bu arada Kılıçdaroğlu, yeri gelmişken yarın Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümü. Gazinin Büyük İmparatorluktan Cumhuriyete kadar verdiği mücadeleyi ve sonrasını da hafızanda bir yenilemeni tavsiye ediyorum. Umarım bu tavsiyemi de tutarsın…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları