HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BARAJ 7’YE DÜŞÜYOR!!!

8 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:22

Gözünüz aydın olsun haydi. 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde parti barajı yüzde 10’dan yüzde 7’ye düşeceğine artık kesin gözüyle bakılıyor. Sebebi ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’li bazı kurmay ve kanaat önderlerinin yaptıkları açıklamalarda bu konuda AK Parti ile MHP’nin anlaştığını ileri sürmeleri oldu.

Gönlümden ne geçiyor, biliyor musunuz? Gönlümde bu kez seçimlere girmeye hak kazanan bütün siyasi partilerin ilk turda ittifak yapmadan kendi adlarına girmeleri var. Herkesin boyunun ölçüsünü iyiden iyiye görmeleri ne hoş olur değil mi? Ondan sonra ittifak mı yapıyorlar, kapatıp gidiyorlar mı, beraber görmüş olacağız.

En önemlisi de sınıfta kalan partilerin seçmenlerinin hangi akla hizmet ettikleri daha net ortaya çıkmaz mı? İnanın oylarınız hiç boşa gitmez. Durum ne olursa olsun ilk turda herkes tuttuğu partiye gitsin oyunu versin. En azından partilerin aynada gerçek yüzlerini görmüş olurlar.

Hani bazı art niyetli, niyetleri de hiç hoş olmayan ve seçimlerin kaderini, sözde pkk terör örgütünün uşaklığını yapan HDP belirleyecek diyenler var ya işte bunların kendilerince yaratmış oldukları dev aynalarında boylarının ne olacağını şimdiden o kadar çok merak ediyorum ki, sormayın gitsin.

Bu kez ne iktidar yolunda iddialı giden ne de Ana Muhalefet olmaya giden kimse kendini garanti görmesin. Hesaplar her ne kadar şimdilik kıl payı gitse de ben dengelerin çok değişeceğine inanıyorum.

Ne Türkiye eski Türkiye, ne de Kürt seçmeni eski  Kürt seçmeni. Niyeti hiç iyi olmayanların salyalarını şimdiden akıtması iyi bence değil mi? Çünkü sandık günü geldiğinde kuruyan ağızları da görmek güzel olmaz mı? Ha ne dersiniz?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları