HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÖCALAN’IN YERİ KANDİL’DE Kİ İNİDİR!

19 Kasım 2021 Cuma Saat: 09:31

Bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın ölmesiyle birlikte AK Parti’de bir telaşın başladığını gördük. Katilin cenazesi Türkiye’ye getirilsin mi? Getirilmesin mi? Telaşı bu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bürokratlar istemiyor” demiş, Cumhurbaşkanı da, “Bürokratlarına kararına göre hareket etmeyelim. Kendi aramızda bir değerlendirme yapalım” demiş.

AK Parti MKYK'da, terörist Osman Öcalan'ın cenazesinin Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceği konusunu tartışmış ve şimdide kendi aralarında istişareler yaparak bu tartışmalara kriz yaratmadan çözüm arayışlarını sürdürmeye devam ediyorlarmış.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bürokratlarına kararına göre hareket etmeyelim. Kendi aramızda bir değerlendirme yapalım” diyerek noktayı koysa da, bu noktada Aziz Türk Milletinin duygularına, beklentilerine ve milletin kararlarına uymak esas değil midir? Doğru olan.

Şimdi AK Parti’nin MKYK’sı, bu tartışmalar sonrası bir başka soruyu da masada kanaat önderlerinin önüne koyuvermişler. “Abdullah Öcalan’ı ne yapacağız?” diyerek ölünce buraya gömülmeyecek mi? Sorusu askıda kalmış şimdilik. Durum öyle gözüküyor. Kulisler karışık ve herkes görüş bildirmekten imtina ediyor.

Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümete ve bürokratlarına, Türk Milleti adına açık çağrımdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hudutları içerisinde bulunan şehit kanlarıyla yıkanmış bir karış toprağına hiçbir teröristin eceliyle de ölse yatma hakkı yoktur, caizde değildir. Öcalan’ın yeri Kandil’de ki inidir. Bütün pkklı teröristlerin yeri Kandil’in dibidir.

Bugün, yarın bebek katili Abdullah Öcalan’da ölse, onunda yeri Kandil’dir. Kandil’in dibidir. Türk Milletinin sabır sınırlarını bu saatten sonra kimse zorlamasın. Adresleri belli, yatacak yerleri belli, gidecek oldukları yer bellidir. Bu FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için de geçerlidir. Onun yeri de Okyanusun dibidir. 

Yüce Türk Milleti, kimin nereye yatacağını, kimin nerede kalması gerektiğini gayet iyi biliyor. Türk Milletinin hepimiz birer evladı olarak şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya hiçbirimizin hakkı yoktur. Aksini düşünen var ise Kandilin de, Okyanusunda yolu bellidir. Buyursunlar şimdiden yol almaya başlasınlar.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, milletin sesine, acısına, beklentilerine hassasiyetle kulak vereceğine yürekle, tüm samimiyetimle inanıyorum. Sakın ama sakın o bebek katillerinin cenazelerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hudutları içerisine sokmayın. Aziz ve Yüce Türk Milleti adına bu benim bir istirhamımdır. Umarım kararınızı Türk Milleti adına verirsiniz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları