HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SANAYİ ESNAFLARINDAN BANKALARA ÇAĞRI VAR!

6 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:29

İlimizin Altınordu ilçesinde bulunan 2. Sanayi Sitesi esnafları bankamatik istiyorlar. Bulundukları yerde henüz hiçbir bankanın bankamatik konuşlandırmamasına tepki gösteren esnaflar, gün içerisinde sık sık Rus Pazarı mevkiine ya da Akyazı mahallesine gitmek zorunda kalıyorlarmış.

Banka işlemlerini halledebilmek için bu iki semte gitmek zorunda kalan esnaflar, hem zaman hem de iş kaybından yana oldukça muzdarip olduklarını belirterek yetkililerin bu duruma bir an önce el atmasını istiyorlar. 

Darphane gibi para basan bankaların ise henüz böylesi önemli bir iş merkezine neden bankamatik koymadıkları da hayli merak ediliyor. Gittikçe gelişen Ordu’da önemli bazı merkezlerde bankamatiklerin az olması da dikkat çeken başka bir konu. Öyle ki, bazı bankaların bile Altınordu ilçe merkezinde ya bir ya da iki tane bankamatiği var.

Banka işlemleriniz olunca ya işi gücü bırakıp, şehrin bir ucundan bir ucuna şubeye gideceksiniz ya da mahalle mahalle dolaşıp bankamatik arayacaksınız. Vatandaşa da esnafa da reva olmayan bu düzensizliğin ivedilikle halledilmesini bekliyorum.

Aldığım bilgilere göre nüfusu fazla olan ilçelerimizde de durum aynı imiş. İçimden yahu bunlar yok kulum mu? Diye sorup gülmekten de geçemedim. Veya bankamatik işgaliye paraları çok mu pahalı da? Bu gariplerimin de bankamatik koymaya güçleri mi yetmiyor? Ha ne dersiniz? 

Espiri bir yana dursun da şimdilik sanayi esnafının bu sorununu derhal çözün beyler. Sonra da şehirde bir keşif yapın ve adam akıllı önemli yerleşkelere cihazlarınızı monte edin. Hele bir banka var ki evlere şenlik. Koca şehirde iki tane bankamatiği var. Biri de zaten şubenin önünde, ikinciyi de bulana aşk olsun…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları