HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KILIÇDAROĞLU’NU TEKAVUTA AYIRIN!

27 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:24

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tekavuta (Emekliye) ayırın. Bu kadar açık ve net söylüyorum CHP’li dostlarıma. Vallahi sizde rahat edersiniz, millette rahat eder. CHP zaten zengin bir parti, ayırın adamcağızı birde tekavut maaşı bağlayın, çekilsin bir kenara oturup kafasını dinlesin.

Adamcağızda artık akıl, fikir denen bir şey kalmamış. Fındıkla fıstığı birbirine karıştırır, sapla samanı, çerle çöpü, sürekli bir şeyleri karıştırıp duruyor zavallım. CHP’li dostlarım, genel başkanlarına bir iyilik yapsınlar gayrı, adamcağız ateh olmadan kurtarsınlar başkanlarını.

Az işe bakar mısınız yahu? Adamcağız, Şanlıurfa’da Urfa’yı istiyor. Verdiği vaat ise tam evlere şenlik türden değil mi? Urfalılar, belediyeyi CHP’ye teslim ederlerse, çiftçiye bedava elektrik verecekmiş. Mübarek sanki doğal kaynak su dağıtır gibi elektrik dağıtacakmış.

O zaman üç deniz boyunca kıyılarda aldığın belediyelerin günahı ne? Ben sormaz mıyım? Hatay’dan başla İstanbul’dan çık Sayın Kılıçdaroğlu. Akdeniz, Ege, Marmara hep tarım bölgeleri değil mi? Yap, buralardan başlat bir hayrat da ondan sonra Urfalı’da oturup düşünür değil mi?

Yoksa bilmediğimiz başka bir şey daha mı var? Sahi düşünüyorum acaba bu CHP, 7 bölgemizde ki Elektrik Dağıtım Şirketleriyle gizli bir anlaşma mı yaptı da bizim haberimiz yok? Var mı böyle bir şey?

İnsana aklını peynir ekmekle yedirmeye çalışan Kılıçdaroğlu’nu tezden Vallahi tezden tekavuta ayırın. Yoksa bu gidişle seçime varmadan CHP’nin başı daha çok yanar. Gaf gaf üstüne, vaat vaat üstüne, nereye kadar Kılıçdaroğlu? Nereye kadar?

Siyaset erbaplarına en çok yakışan şey nedir biliyor musun Sayın Kılıçdaroğlu? Siyaseti, millet tası, tarağı eline verip uğurlamadan, vaktinde, zamanın da ve tadında işi bırakmaktır.

Tekavuta ayrılırsan seni bir de fahri başkan yaparlar ki, oh değme keyfine. Alırsın tekavut maaşını, bir elin yağda, bir elin balda yaşar gidersin. Daha ne diyeyim ben sana…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları