HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

OLMADI ‘SEZEN’

18 Ocak 2022 Salı Saat: 09:27

Topluma mal olmuş kişilerin zaman zaman hadlerin uzaklaşıp hadsizliklerine üzülerek tanık oluyoruz. Uzun yıllardır kendisini hayranlıkla takip ettiğim ve değer verdiğim sanatçılar arasında yer alan şarkıcı Sezen Aksu’da maalesef yaptığı son hadsizlikle sevenlerini ve hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Topluma mal olmak öyle kolay iş değildir. Adap ister, haya ister, ar ister ve en önemlisi de mesuliyet ister. Topluma mal oldun mu, her inanca, her görüşe, ayrım yapmadan her insana saygı duyacak ve hizmet etmeyi de bileceksin. Sen yıllardır bu milletin sırtından para kazanacaksın, ondan sonra da kalkıp parasını söğüşlediğin milletin manevi değerlerine dil uzatacaksın. Öyle mi?

Sanatçı olmak, siyasetçi, bürokrat, gazeteci, sporcu, yazar, kültür ve sanat aklınıza ne geliyorsa, insan bir yerlere geliyorsa, işte nasiplendiği bu millet tarafından gelmiyor mu? Hem milletin sırtından yükünü tutacaksın hem de milletin nalına, mıhına vuracaksın. Öyle yağma yok. Milletin aynası olmak kendini dev aynasında görme hakkı tanımaz.

Aynan kırıldı Sezen, bundan sonra kendine nereden bakarsın bilmem ama millet bir daha senin yüzüne bakmaz, bakmayacak da bilesin. Bir peygambere cahil diye alay ederek şarkı sözü besteliyorsan veya yazıyorsan, Allah hakkında ki düşüncelerini de çok merak ederim. Bak millet de merak etmeye başladı.

Sahi Sezen, sence Allah neyi ifade ediyor? Allah deyince sen ne anlıyor veya ne düşünüyorsun? İnancın konusunda da bir görüş bildir de bizde seni daha iyi anlayıp daha iyi yorumlayalım. Bu yaptığın çıkışla neyi amaçladın? Neye hizmet ettin çok merak ediyoruz. Ben uzatmadan sana olmadı Sezen diyor, sorularımıza cevap bekliyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları