HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BÖYLE BABACANLIK OLMAZ OLSUN!

25 Ocak 2022 Salı Saat: 09:47

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, bebek katili PKK işbirlikçisi HDP lideri Pervin Buldan’a yakalandığı Covid hastalığından dolayı şifa dilemesi, Türk Milleti tarafından tepkiyle karşıladı.

Birkaç gündür izlediğim kadarıyla tepki gösteren vatandaşlar, Babacan’ın kendisine devası yok. Millete nasıl deva olacak diyerek haklı tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Bende diyorum ki, böyle Babacanlık olmaz olsun.

HDP lideri Pervin Buldan koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Buldan Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Covid testim pozitif çıktı. Karantina ve tedavi sürecimi şimdilik evde geçireceğim" dedi.

— Pervin BULDAN (@PervinBuldan) January 21, 2022 paylaşım bu şekilde kaydedildi.

BABACAN: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Bu paylaşım üzerine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" temennisinde bulundu.

Görünen o ki, DEVA’da pkk seviciliği alenen aşikar oldu. Yarım asırdır verdiğimiz şehitlerimizin kanı yerde kalmadığı gibi şehit yakınlarımızın ahları da elbet bir gün yakalarına yapışacaktır.

Yüce Türk Milleti, devasını Allah’tan alır. Bayrağından, vatanından ve bu vatana sahip çıkan milliyetçilerinden alır. Senin gibi terör işbirlikçilerini sevicilerde almaz Babacan. Bunu çok iyi belleyesin. Senin devan sana kalsın.

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklaması eğer doğru ise yurt içinde terörist sayısı yüz ellinin altına kadar düşmüş. Rabbim, devletimize zeval vermesin. Kökleri kazınıncaya kadar biz bu yola başımızı canı gönülden koyduk, Babacan ha bunu da iyi bilesin. Yalnız bebek katillerinin değil, sevicilerinin de sonu gelecek.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları