HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

“MİLLET” KAZANI KURDU!

29 Ocak 2022 Cumartesi

Millet İttifakı içerisinde bulunan siyasi parti il başkanları biri hariç dün Ordu’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek birlikte hareket etmeye devam edileceğinin mesajlarını verdiler. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’in öncülük ettiği toplantı oldukça renkli ve samimi bir atmosferde geçti.

Şahin, ülke gündeminden sonra Ordu’da yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu. Ülkenin kötü yönetilmeye devam ettiğini ve iktidarın bir an önce değişmesini iddia eden Şahin, il genelinde de yerel yönetimlerin çok başarısız olduğunu iddia etti.

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Şentürk’e ise bir dokunan bin ah işitti. Şentürk, o kadar doluydu ki, konuşması esnasında zaman zaman gözlerinin dolduğuna tanık olduk. Ülkenin her geçen gün daha da derin diplere doğru çekildiği ve ülke gençliğinin çaresizliğini anlatırken sesinde ki titremeler Şentürk’ün ülke gidişatı üzerine ne kadar kaygılı olduğunu ortaya koyuyordu.

Demokrat Parti İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan’da, Türkiye’de önce siyasetin sonra da iktidarın değişmesi gerektiğine dikkat çekerek partisinin millet ittifakı içerisinde ki hedeflerini ortaya koydu.

Hazır Demokrat Partiden söz etmişken DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’da bugün Ordu’da önce basın mensuplarıyla bir araya gelecek akabinde ise Ticaret ve Sanayi Odası ile Organize Sanayi Esnafını ziyaret edecekler.

Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı Av. Ali Safa Aydın’da ülke ekonomisinde ki gidişat üzerinden hükümeti eleştiri yağmuruna tutarak Partisinin Millet İttifakı içerisinde henüz olmamalarına rağmen olumlu atılabilecek her adıma destek olabileceklerini ifade etti.

İttifakın bir diğer ortağı Saadet Partisi Ordu İl Başkanı mazeret belirterek toplantıya iştirak etmedi. Basın mensuplarının merak ettiği konu ise Başkan Temiz’in mazereti vardı ise, Başkan Yardımcıları da mı yoktu? Parti adına en azından nezaketen bir katılsaydı daha hoş olmaz mıydı? Soruları oldu.

Dünkü toplantıda dedim ya heyecan üst düzeydeydi. Gördük ki ‘Millet’ şimdiden siyaset kazanını kurdu. Buradan da biz şunu çıkarıyoruz. Millet İttifakı erken seçim için can atıyor ve bir an önce sandığın önlerine gelmesini bekliyorlar. Kazan kuruldu millet kazan, haydi hayırlısı…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları