HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÇARPILMAYA DEVAM!

9 Şubat 2022 Çarşamba Saat: 09:26

Son aylarda art arda gelen anormal elektrik faturaları vatandaşları daha gözlerini açmadan çarpmaya devam ediyor. Öyle ki her ay giderek üst üste katlanarak gelen faturalara çarpılan vatandaşın isyanı da bitmek bilmiyor.

Sanayi, iş yerleri ve hanelerde farklı tarifeler uygulanması gerekirken, bunun yerine her ay yüzde 200, yüzde 300’lere varan zamlarla hem sanayici hem işletmeciler hem de hane sahipleri kara kara düşünmeye devam ediyorlar.

Bir berber (kuaför) dükkanına önceki ay 600-700 lira gelen fatura geçen ay Bin lirayı aşarken bu ayda Bin 500 lirayı geçtiğini duyunca benim bile ağzım açıkta kaldı. Düşünün bir kere küçük bir berber dükkanına gelen fatura Bin 500 lirayı geçiyorsa, gerisini siz düşünün artık.

Özelleşen enerji sektöründe fırsatçılık üstüne fırsatçılık devam ediyor. Hemen her sektörün ağızlarının suyunu akıtarak başlattıkları fırsatçılık çarkına maalesef enerji sektörü de dahil oldu.

Artık elimiz elektrik düğmelerine, prizlere aydınlatma ve ısıtma araçlarına varmıyor. Varınca da nasıl çarpıldığımız aşikar değil mi?

Bu millete yazık günah diye düşünüyorum. Bu millet bunca fırsatçılığı hak etmiyor diye düşünüyorum. Bu milletten çalan çalana, koparan koparana, birilerinin bu sisteme muhakkak dur demesi gerekiyor.

Bugün elektrik, yarın doğalgaz derken milletin canını çıkarana kadar uğraşanlara birilerinin dur deme zamanı çoktan geçmiş olmalı ki, hırsızlık, talan gayri resmi zamlar adı altında devam ediyor.

Milletin Fer’ini söndürmeyin. Milleti karanlıkta bırakmayın. Bu millet Fersiz ve karanlıkta kalmayı hak etmiyor. Bu zamlar bu millete hakta reva da değil. Allah rızası için çarpmayı, çırpmayı bırakın. Yoksa kul hakkıyla çarpılan hem siz olursunuz hem de sizden hesap sormayanlar olur. Karar sizin çarpılmaya devam mı?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları