HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

VALİ SONEL’DEN, EMNİYET VE KARAKOL MÜJDESİ!

18 Nisan 2022 Pazartesi Saat: 09:19

 Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu’nun Altınordu İlçesine yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve buranın bünyesinde de tam donanımlı, günümüz şartlarına uygun ve ihtiyaca cevap verebilecek bir Merkez Polis Karakolu tesis edileceğinin müjdesini verdi.

         11.04.2022 Pazartesi günü, “YENİ MAHALLE POLİS KARAKOLU!!!” başlıklı köşe yazımda, Altınordu İlçe Merkez Yeni Mahallede halen hizmet veren Yeni Mahalle Polis Karakolunun fiziki ömrünün tamamladığını ve artık ihtiyaca cevap verebilecek durumda olmadığını siz değerli okurlarımla paylaşmıştım.

         Yine bu tarihli yazımda, İlçe Merkez başta olmak üzere Altınordu’da karakol ihtiyacını tastamam gidermek için 5 ayrı pilot noktaya dikkat çekmiştim. Bu yazımda ayrıca yeni ve şeffaf karakolların yapımı için İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya iletmek üzere Sayın Valimiz Tuncay Sonel’den de bir ricada bulunmuştum.

         İçim kıpır kıpır, birazda hüzünlü bir heyecanla o akşam mesaiden sonra evin yolunu tuttum. Eve varıncaya kadar kendime, oğlum iyi güzel yazdın ama bu hatırlatmana ya kayıtsız kalırlarsa, ya görmezden gelirlerse, neye yarar?

         O zaman bu soru işaretinin çengeli yatıncaya kadar da hep kafamdaydı.

Allah bu ya, ertesi gün sabah tam saat 09.34’de Sayın Valim beni aradı. Yazımı okuduğunu, güzel bir hatırlatma yaptığım için de teşekkürlerini iletti. Sayın Valim akabinde ise, Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü için yeni bir hizmet binası yapımı için çalışmalara başladıklarını, plan ve proje aşaması bittikten sonra adımların atılacağını söyledi.

         Öte yandan yapımı planlanan Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası bünyesinde tam donanımlı, günümüz şartlarına uygun ve ihtiyaca cevap verebilecek bir Merkez Polis Karakolu tesis edileceğini de aktarınca inanın sevincimden nutkum tutuldu.

         Yapılacak, yapılmakta olan ve yapılan devlet yatırımlarına ayrı bir hassasiyet gösterdiğini bildiğim Sayın Valimize, Altınordu ilçemize bu kazanımı sağlayacağı için şimdiden Ordulular adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, bu çalışmada emeği geçen, katkı sağlayan ve destek verecek olanlara da teşekkürü bir borç biliyorum.

         Rabbim, devletimizi ve hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. Zira Ordu, hizmetlerin en ala’sına layık bir ildir. Asıl olanda bu şehrin kadrini ve kıymetini bilmektir. Birliğimiz daim, beraberliğimiz kadim oldukça, ufkumuz daha da geniş olacaktır.

Hani derler ya isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü diye. Artık millete yüzünü dönen Devlet Babaya, millette yüzünü karartmadan isteme kültürünü yakaladı ya, Şükrolsun.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları