HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

VATANDAŞ SEN HEÇÇÇ AĞLAMA…

23 Nisan 2022 Cumartesi

Bak koskoca ülkenin Ana muhalefet partisinin genel başkanının evinin cereyanı borcu yüzünden kesilmiş. Demek ki kesilebiliyormuş. Koskoca Kılıçdaroğlu’nun şalteri aşağı indiyse, vatandaş sende vay halime demeyeceksin. Anlaştık mı? 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendi aklınca enerji ve elektrik zamlarını karşı protesto ederek kendi evinin elektrik faturasını hatırlarsınız yatırmama kararı almıştı. Fatura bedelini ödeme günü gelip çatmış, tanınan ek süre de geçmiş ve Kılıçdaroğlu bu ya inat mı inat. Yatırmamış faturayı. Hal böyle olunca da sen misin yatırmayan diyen enerji dağıtım firması, indirmiş Kılıçdaroğlu’nun şartellerini.

Bana göre Kılıçdaroğlu yanlış propaganda yaptı zaten. Evinin elektrik faturası yerine, parti binasının elektrik faturasını yatırmasaydı daha güzel ve daha şık olmaz mıydı? Hatta ülke genelinde bütün il ve ilçe binalarının elektrik faturalarını yatırttırmasaydı daha da harika olmaz mıydı?

Ahhhh kınına sığmayan Kılıç, yiğide daroğlu dar mı gelirmiş.  Umarım yengemizi fazla karanlıkta bırakmazsın. Bak feryat figan seni aramış. Cereyanımı kestiler diye haber vermiş. Sen param olmadığından değil, inadına yatırmadım desen de, bence yengemizi fazla karanlıkta bırakmayasın emi.

Vatandaş vatandaş sen sen ol aklını başına devşir. Elinde ki telefondan, evinde ki, işindeki bilgisayarın başında oturup sosyal medya hesaplarınızdan sakın ha! Hal ağlamayın. Bakın koskoca muhalefetimizin ana başkanının bile cereyanı kesiliyorken, siz 30 Lira’ya biber, patlıcan mı alınır demeyin. 12 Liraya patates, 8 Liraya soğan mı alınır demeyin. Derseniz ümüğünüz kesilir. Tamam mı vatandaş bu saatten sonra sen heççç ağlama…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları