HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YOL HIRSIZLARI...!

26 Nisan 2022 Salı Saat: 10:21

Fırsatçılık sektörüne şehirlerarası ulaşım sağlayan otobüs firmaları da eklendi. Ramazan Bayramını fırsata çeviren otobüs firmaları, bilet fiyatlarını 2 ya da 3 katına kadar çıkarıverdiler. Bu konuda da hazır bayram yaklaşıyorken iktidarın da bir müdahale yapması bekleniyor.

Fiyatlardan en çok etkilenen kesimin ise 9 günlük bayram tatillerini memleketlerinde geçirmeyi düşünen öğrenciler geliyor. Ordu’dan en çok ulaşım yapılan iller arasında başta Ankara olmak üzere, İstanbul, İzmir, Antalya ve Erzurum gibi illere gidip gelmek artık daha da zor.

Uçak fiyatlarıyla yarışan otobüs firmalarına tepki gösteren vatandaşlar ise bunun tamamen ulaşımda yol hırsızlığına girdiğini söyleyerek firmaları kınamaktan da geri kalmadılar. Beklentiler ise hükümetin bu duruma bir an önce müdahale ederek otobüs firmalarını hizaya sokmak.

Zaruri ihtiyaçlarımızın başında gelen gıda, sağlık, tekstil vs. derken şimdide ulaşım sektörü vatandaşın canına düştü. Havadan ve karadan vatandaşın cebine saldıran saldırana. Millete bir bayram yüzü bile gösteren yok. Kasap et derdinde koyun can derdinde misaline döndü hayatımız.

Millete bayramı bari zehir etmeyin, ettirmeyin. Yazık ve günah! Bu da bir kul hakkına girer. Kul hakkından da mı korkunuz yok? Olsa zaten yapmazsınız değil mi? Bayramdan sonra sinek avlayacak günlerinizde gelecek bilesiniz.

Adınız çıktı yolsuza, adınız çıktı hırsıza. İnşallah bugünlerde el insaf yapar da vatandaşın canından düşersiniz. İnşallah birileri çıkar da bu kastinize dur der. 

Bıktık usandık, elimizi neye atsak bir fırsatçılık mutlaka çıkıyor. Soyan soyana, çalan çalana, kafanızı yastığa rahat koyuyor musunuz bari? Ha bunu da söyleyin de bizde bilelim. Sizde rahat uyuyor musunuz? Yol arsızları ve hırsızları…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları