HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

“YA YANIMDA OLUN, YA DA YOLUMDAN ÇEKİLİN!”

30 Nisan 2022 Cumartesi

Başlıkta tırnak içinde verdiğim sözler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait. Evet, aday mı, değil mi? Ne zaman açıklayacak? Başka birimi var? Gibi soruların gizemi yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Görünen o ki, Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının Başkan adayı olacak. Bunu da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kurban Bayramında duyuracak.

Neden! Akşener duyuracak? Sorusuna gelince de, Kılıçdaroğlu’na seçimlerde sağ kolu olma misyonunu Akşener’e yükleyeceği için açıklama duyurusu da Akşener’e düşecek. Millet İttifakında ki diğer partiler de Kılıçdaroğlu’nu benimser mi? Benimsemez mi? Bu sorunun cevabını da Kurban Bayramına kadar gün be gün birlikte takip edeceğiz.

Gelecek Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanlarının seçimlere ittifakın dışında kendi partileri ile gireceklerini duyurmaları ayrıca Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 3. İttifak sinyal çıkışı bakalım önümüze nasıl bir denklem çıkacak.

Valla bana sorarsanız, Millet İttifakının yuvarlak masa başında ki genel başkanlarından kim aday olursa olsun, şimdiden kazanan isim belli derim. Kazanan isim bu durumda Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır derim. Ve bu haliyle de şimdiden, Erdoğan’a hayırlı uğurlu olsun derim.

Bana göre zaten bu gidişle de Erdoğan’ın karşısına çıkacak bir aday tahmin edemiyorum. Kimsede göstermelik aday olmak istemez. Muhalefetin eline bir sihirli değnek geçmediği sürece netice şimdiden belli diyorum. Bu iddiamı da bugünün tarihine not olarak bırakıyor, bütün okuyucularıma şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları