HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL, YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK…

30 Ekim 2016 Pazar Saat: 08:49

Ordu’da yağışlı günlerin başlamasıyla birlikte vatandaşların kaldırım taşları ve su birikintilerine karşı çileleri de başlamış oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesinin asfalt ve kaldırım çalışmalarına tam sevinmiş iken bozuk kaldırımların ve parkelerin altından fışkıran sular ise insanların üzerini batırıyor. İşte bu noktada vatandaş çileden çıkıyor.

Yine gözlemlerimde anayollarda veya bazı trafik seyir noktalarında biriken su birikintilerini de görmezden gelen sürücüler, yaptıkları hız yetmezmiş gibi daldıkları sularda vatandaşlara üsten aşağıya sanki duş aldırmaları üzerine de tepkiler yine sert oluyor. Hatta zaman zaman bu yüzden kavgalar bile çıkabiliyor.

Buradan öncelikle belediyelere tavsiyem şudur ki, şu her gün elleri ile park, bahçe, sokak, mahalle temizlik elemanlarına şifaen bir talimat verilip, gördükleri yerde oluşan su birikintilerini de ortadan kaldırmalarını söylemekte fayda var diye düşünüyorum.

Kaldırım ve parke taşlar ile asfalt çalışmalarında ki olumsuzluklar için ise bir ihbar hattı kurulup, vatandaşın hizmetine sokulsun diyorum. Böylece yapılan güzel ve olumlu çalışmalara da gölge düşmemiş olur kanaatindeyim.

Ne diyelim, harıl harıl çalışan belediyelerimize aman nazar değmesin mi? Yoksa bu çalışmalara gölge düşüren maganda ve parke ve kaldırım taşlarının niye altları boş diye cıngar mı çıkaralım. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları