HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YENİ VALİLİK HİZMET BİNASINA!

9 Haziran 2022 Perşembe Saat: 09:35

Devlet yatırımlarıyla bölgesinde diğer illere göre parmak ısırtan Ordu’da, Valilik yeni hizmet binasına da kamu kurumları birer birer taşınmaya başladı. Adalet Sarayı, yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası derken Valilik hizmet binası da nihayet vatandaşın hizmetine sunuldu.

Valilik yeni yerleşke binasına birkaç kez gittim. Yaptığım keşifte bu yerleşkenin içerisine bir PTT Şubesi bir de ilimizde faaliyet gösteren bankaların birer tane Bankamatik yerleştirmeleri harika olur diye düşünüyorum.

Böylece hem vatandaşların kurumlar içerisinde ki yaptıkları işlemler sonucu, PTT ve banka sorunu da yaşamamış olacaktır. Burada vazife yapan memurlarda PTT ve Banka işlemlerini böylece zaman kaybetmeden halletmiş olurlar. Yani maaşlarını, maaş avanslarını, angarya posta işlerini de zamandan tasarruf ederek daha verimli çalışmış olurlar.

Bu konuda Sayın Valimiz Tuncay Sonel’in mutlaka bir hassasiyet ve duyarlılık göstereceğine yürekten inanıyorum. Devlet yatırımlarını büyük bir titizlikle sürdüren Sayın Valimizden vatandaşlar ve çalışanlar adına bir müjde alırsam kendi adıma çok mesut ve bahtiyar olurum.

Öte yandan Devlet yatırımlarına ilaveten İl Jandarma Komutanlığı binasının da çok eski olduğunu biliyoruz. Yeni bir bina için her hangi bir düşünce var mı? Merak ediyoruz. Jandarmamıza da yeni bir yerleşke tesis edilirse devlet yatırımlarımız yüzde 100’e yakın olur.

Son olarak da aslında bütün Türkiye’nin sorunu olan cezaevlerinin fiziki ve teknik yetersizlikleri değil mi? Ordu’da da bulunan Efirli Cezaevinin yarı açık ve kapalı alanlarının en başta kapasite artırımına gidilmesi ve buranın da başka bir alana yeni bir bina ile taşınması da beklentilerimiz içerisinde.

Ne dersiniz Sayın Valim? Yeni Yerleşkeye PTT ve Bankamatiklerin konuşlanması kolay olabilir. Zira diğer hususlar içinde haydi Bismillah diyerek Ordumuza yakışanları yakıştırmaya hız kesmeden devam eder miyiz?  


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları