HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

15 TEMMUZ…

15 Temmuz 2022 Cuma Saat: 09:31

FETÖ terör örgütünün 6 yıl önce bugünü kana bulayan ve şanlı tarihimize kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz 2016 hain ve hıyanet darbesi hafızalarımızdan asla silinmeyecek.

Bu ülkenin yıllarca kanını emerek bitlenip, palazlanıp, sonra da milletin ve devletin sırtından çaldığı paralarla ününü dünyaya saran Fetullah Gülen sırtlanı ve onun gibi olanlar ve onların yanında yer alıp, vatanına ihanet edenler, girişimlerinde başarılı olamadılar, olamayacaklar da.

Fetullah Gülen sırtlanı, yalnız vatanına ihanet etmediği gibi bir de kalkıp, PKK/PYD gibi 40 yıldır mücadele ettiğimiz terör örgütleriyle de işbirliği yaparak nice asker ve polisimizin, kamu çalışanlarının, masum vatandaşların şehit ve gazi olmalarına vesile oldu.

Bu sırtlan, Yüce Türk Milleti nezdinde hem vatan haini hem de terörist olarak ilan edilmiştir. Bu sırtlanın ve bunun gibilerinin leşlerini de her daim her fırsatta kahraman Mehmetçiğimiz yere sermeye devam edecektir. İnlerinde dahi olsalar Mehmetçiğimiz bu hain teröristleri inlerinde de boğmaya devam edecektir.

Biliyoruz ki, bitmediler. Çünkü bu sırtlan ve bunun işbirlikçileri tahta kurusu gibi üremeye devam ediyorlar. Ne kadar ürerlerse üresinler, Yüce Türk Milletine asla kafa tutamayacaklar.

Darbe gecesinde gözünü kırpmadan milletine sarılan ve milletiyle darbeyi bertaraf eden başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi de bu millet asla unutmayacaktır.

Milletin unutmayacağı bir hususta Fetullah Gülen sırtlanı, FETÖ’cüler ve hain teröristler olacaktır. Rabbim bundan sonra da bu hainlere fırsat vermesin İnşallah. Bu vesileyle başta bütün şehitlerimiz olmak üzere bu kara gecede de şehit düşen vatan evlatlarıma Rabbimden rahmet, Gazilerimize de şifalar diliyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları