HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

PROMOSYON ÇILGINLIĞI!

6 Ağustos 2022 Cumartesi

Ülkemizde A’dan Z’ye düşünecek olursak yaklaşık 13-14 milyon kişinin emekli olduğunu biliyoruz. Yıllardır emekli maaşlarını aldıkları bankalar, sırf müşteri kaybı yaşamamaları için promosyon adı altında 3 yıllığına belli bir miktar ödeyerek müşteri kaybının önüne geçiyorlardı.

Halende öyle ya…

Bir hafta önce televizyon izlerken araya giren reklamlarda bir bankanın tastamam emekli maaşını taşıyana 7 Bin Lira artı 500 Lira ödeme yapacağını duydum ve gördüm. Ne kulaklarıma ne de gözlerime inanamadım. Toplamda 7 Bin 500 Lira dile kolay.

Ben 2021 yılının Aralık ayında Bin 500 Lira alarak bir üç yıl daha uzatıvermiştim. Benim maaş aldığım bankada hala promosyon konusunda istifini bozmuş değil. Kendi kendime dedim ki, oğlum Şafak, sen misin bu istifini bozmayan bankadan hala emekli maaşı almaya devam eden.

Sonra düşündüm, dedim ki, acele etme biraz bekle, belki ek zam verirler, belki arada ki farkı kapatırlar ama yok 10 gün geçti hala tık yok. 12 yıldır çalıştığım ve 4 yıldır da emekli maaşımı aldığım banka ne hikmetse yüzümüze bakmıyor. Devlet bankaları zaten hiç bakmıyor. Verdikleri promosyon rakamı 750 Lira biliyor musunuz?

Ben niyetimi bozdum abi…

İki banka hazır promosyon çılgınlığına girmişken, adamların biri 5, diğeri 7 verirken, daha neyine bakayım benim bankanın. Bir çılgınlıkta ben yapacağım haftaya. Maaş aldığım bankanın promosyon bedelini ödeyip, sözleşmemi fesih edip, bende bundan sonra çılgın bankalarla çalışacağım.

Bu hafta uzun kuyruklar yüzünden başaramamıştım. Haftaya inşallah sabahın köründe çılgın bankanın kapısına ilk dayananlardan biri de ben olurum…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları