HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ARAŞTIRMADA HAKAN TİMUR FARKI!

15 Ekim 2022 Cumartesi

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi son yılların en başarılı dönemini yaşıyor. Tebdili kıyafet tanımı yerindeyse geçen hafta rahatsızlığım nedeniyle gittiğim hastanede verilen hizmetler sayesinde inanın şaşkınlığımı gizleyemedim.

Benim pek fazla hastane ve doktorla işim olmaz. En son hastaneye 2011 yılında yine aynı hastaneye gitmiştim. Yıllar içinde ki olağanüstü değişimin tek mimarı ise tabi ki hastanenin başhekimi Doç Dr. Hakan Timur’dur.

Hasta kayıt memurundan tutun, ebe, hemşire, doktorlarından çıkın. Personellerde ki hoşgörü, zarafet, nezaket, sabır, ilgi ve alaka, insanı tedavi öncesi çok güzel motive ediyor. Bunu da kendimden örnek veriyorum. Gitmişken kendimde beğenmediğim ne kadar durum varsa aldığım o özgüvenle doktoruma tek tek anlatıverdim.

Tahliller, tetkikler, muayene derken karşı binayı da üsten aşağı bir geziverdim. Acaba hastanenin sadece bu tarafı mı bu kadar güzel hizmet veriyor? Sorusunu kafamdan atmak için hastanenin tamamında keşif yapmaya başladım.

Polikliniklerin olduğu binada üst kattan başlayarak gözlerimi vatandaşların üzerine çevirdim. Şikayeti olan, bağıran, çığıran var mı diye gözlemlerimi iyi sıkılaştırdım. Herkes memnun herkes duacıydı. Bu da beni ziyadesiyle memnun etti.

Öyle ki, 2. Katta bir de tanıdığa rastladım ve sordum. Nasıl hastaneden memnun musun? Deyince abi sen deli misin? Ben şimdiye kadar daha böyle bir hizmet görmedim. Allah bu hastaneyi bu seviyeye getirenden bin kez razı olsun deyince omuzunu sıvazlayıp ayrıldım yanından.

Finali hastanenin kafeteryasında yapıp vatandaşlara kulak misafiri oldum. Çayımı yudumlarken duyduğum tek şikayet kafeterya da fiyatların biraz yüksek olması idi. Çarşıda bu kadar, burada niye bu kadar? Sorularını birkaç kez duyuverdim.

Buna da yapılacak bir şey yok. Bütün hastanelerin kantin ve kafeteryalarının zaten bir vurgun yeri olduğunu biliyoruz. Gündüz hasta yakınları ve hastaneler hastane dışında alternatif bulabiliyor ama akşam ve gece işte iş değişiyor. Buralarda denetimden sorumlu kim onu da bilmiyorum.

Her neyse, bende dualarını esirgemeyen hasta ve hasta yakınları gibi hastanemizin Başhekimi Hakan Timur’u üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, kutluyor ve başarılanın devamını diliyorum. Bir dua da ben edeyim. Hocam, Rabbim yar ve yardımcın olsun.    


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları