HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ŞEMSETTİN ŞAHİN, “İYİ” DE YAKIŞIR!

2 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 09:47


2023’ün Haziran ayında yapılacak Başkanlık ve milletvekilliği seçimlerine Ordu’da en erken startı veren parti İYİ Parti oldu. Öyle ki, Ordu’da göğsünü gere gere İl ve İlçe kongrelerinin startını veren İYİ Partide daha şimdiden Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isim bile oldu.

İYİ Partide ilk milletvekili aday adayı Diş Hekimi Çiğdem Çelenk Karakaya yani eski il Başkanı medeni cesaretini ortaya koyarak aday adayım diyerek açıkladı. 

Bunun yanı sıra Milletvekilliği aday adaylığına parti organları tarafından yoğun bir teveccüh gösterilerek getirilmesi beklenen mevcut İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün de elbette Ocak ayında vereceği karar çok önemli. 

Başkan Şentürk’ün bugüne kadar göreve geldiği günden bu yana partisine vermiş olduğu hizmet, çalışma ve performansı takdire şayan ve inkar edilemeyecek bir konumdadır. Şentürk’ün hakkını teslim etmeyeni de ben Allah’a havale ederim.

Şimdi gelelim saadete, Ocak ayında Başkan Şentürk’te istifa edip bende milletvekili aday adayıyım derse İl Başkanlığına kimin getirileceği konusu daha şimdiden konuşulur oldu. Benim kanaatime göre isim belli, kararın da belli olması lazım diye düşünüyorum.

Çok uzun yıllardır son dönemlere kadar aynı davada, aynı ülkü ve ideoloji de birlikte yol mesafe kat ettiğim, her ne kadar bugün yollarımız ayrı olsa da, ideolojimizin yine birlikteliğimizin devam ettiği bu siyasi döngüde, parti içerisinden bana gelen mesaj ve beklentilerde Başkan Şentürk’ün yerini dolduracak tek ismin Şemsettin Şahin olduğu veya olacağı söyleniyor. 

Bende kayıtsız, şartsız bu beklentinin altına imzamı atıyorum.

Aile terbiyesi geleneğinin yüksek mertebede olan, yüksek tahsili ile iline sayısız menfaatleri dokunan, yaklaşık 30 yıldır siyasi tecrübesi ile teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığı ile Ordu genelinde adım atmadık yer bırakmayan, tutmadık el, dokunmadık yürek bırakmayan Şemsettin Şahin’e İl Başkanlığı da biçilmez kaftan olur. Buradan İYİ Partililere şimdiden söylemiş olayım.

Başka hesap kitap peşinde olanlar, nafile hiç uğraşmasınalar. Onlara yakışan yiğidin hakkını yiğide teslim etmektir. Muhalefette ahlaklı, seviyeli, düzgün bir iş yapmak istiyorsanız, düzgün insanlarla yola çıkmayı başarmanız size kafi olacaktır.

Şimdi İYİ Partili olarak, İYİ Partinin her bir üyesi ve bireyi olarak İYİ Partiye biçilmez kaftan olarak İl Başkanı adayı olarak Yerel Teşkilatlardan Sorumlu Şemsettin Şahin’i bu göreve layık görüyormuyoruz? 

Haaa bana sorarsanız! Şemsettin Şahin, İYİ Parti’ye İYİ’de yakışır…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları