HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TEMİZ BİR SİYASET İSTİYORUZ

5 Kasım 2022 Cumartesi Saat: 09:30

Siyasi partiler artık mutfağa girdi. Şimdiden hesaplar kitaplar yapılmaya başlandı. Bir yandan ittifaklık hesapları, bir yandan bir başına seçimlere girme hesapları, bir yandan da kişisel aday adaylığı hesapları birbirini kovalamaya başladı.

Seçmen bu aralar boş bırakılmıyor. Siyasetin hakkını başından beri verenler ayrı, gelip de hazıra konanlar ayrı, bakalım önümüzde ki süreç bizlere neler gösterecek neler…

Temiz bir siyaset istiyoruz. Şimdi en başından ben kolları sıvayanlara sesleniyorum; “Temiz bir siyaset istiyoruz” artık çamur at izi kalsın mantığı, karalama, hakaret, küfür dili istemiyoruz. Üreten, çalışan, hedefleri olan, proje sahibi insanlar istiyoruz.

Rakibine bile hoş görü ve saygı duyabilecek erdemliliğe sahip insanlar görmek istiyoruz. Medeni bir şekilde oy talebinde bulunmak isteyen adaylar bekliyoruz. İnsanımız artık her şeyin ve kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

O yüzden kendinizi küçülterek değil, yücelterek yola çıkanlardan olursanız artı sağlarsınız. Karalama kampanyalarından kesinlikle uzak durun. Siyasette seviyeli, ahlaklı, erdemli olma dönemini İnşallah bu dönemde yakalar ve başaran bir toplum oluruz.

Ben şimdiden seçime giren siyasi partilere, “HDP ve yandaşları hariç” ve adaylarına başarılar diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. 2023 seçimleri şimdiden ülkemize hayırlı olsun. Anlaştık değil mi? Beyler, hanımefendiler, “Temiz bir siyaset istiyoruz…”

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları