HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

İSRAİL’E DE GİT TAMAM OLSUN BARİ…

7 Kasım 2022 Pazartesi Saat: 09:45


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genç nesle temiz para bulma bahanesiyle, Amerika ve İngiltere’ye peş peşe ziyaretlerde bulundu. Amerika ziyaretinde 8 saat boyunca sırra kadem basan Kılıçdaroğlu, İngiltere’de de çektiği ve paylaştığı video ile gençleri kalkan yaparak, Türkiye’ye temiz para bulmak ve getirmek için uğraştığını ima etmeye çalıştı.

Kim yiyecek, Kılıçdaroğlu’nun bu koca koca yalanlarını? Kim? Koskoca Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı ve bir asırlık partinin as başı, bilmiyor mu ki, Türkiye her daim, her zaman karanlığa iten güçlerin ABD, İngiltere ve İsrail olduğunu?

50 yıldır IMF üzerinden anamızı ağlatan bunlar değil miydi? Türkiye her eli güçlendiğinde elimizi, kolumuzu kırıp, oturun oturduğunuz yerde diyen bunlar değil miydi, ASALA terör örgütünden PKK, PYD, YPG’de başımıza 50 yıldır saran bunlar değil miydi? Ekonomik anlamda da IMF üzerinden vampir gibi kanımızı emen, iliklerimizi boşaltan bunlar değil miydi? Kılıçdaroğlu bunları bilmeyecek kadar sağır ve kör olamaz. 

Bu gezilerin altında bana göre başka bir çapanoğlu var. Bunun kokusu da çıkacak İnşallah. Millet akşam eve nasıl ekmek götüreceğinin derdinde, Kılıçdaroğlu’da ülke ülke nasıl fink atacağının derdinde. Bu ülkeye nasıl yeni yeni belalar saracağının çabasında.

Atamızın miras bıraktığı ve bugün Anamuhalefet konumunda olan CHP’de gidişatı hiç de iyi görmüyorum. Bu partinin asıl sahiplerini göreve davet etmek artık farz oldu. Siyonist, emperyalist, sömüren ve sömürten, sömürtmeye çalışan bir CHP görmek istemiyor, Atamızın gençleri. Anladın mı Sayın Kılıçdaroğlu?

Sen bana göre Amerika’dan alacağını aldın Kılıçdaroğlu. Bu işte bir sac ayağı olduğunu da tahmin ediyorum. İkinci ayak madem İngiltere idi, Üçüncü ayakta kesin İsrail’dir. İsrail’e de git sac ayağı tamam olsun bari. 

Bir de dönüşte Ermenistan yaparsın olur biter. İsrail ve Ermenistan’da da sana göre çok temiz paralar vardır. Toplayabildiğin kadar topla gel Kılıçdaroğlu. Yürü be aslanım yürü.

Kim tutar gayri seni…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları