HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH, YOLUMUZDAN ŞAŞIRMASIN…

22 Kasım 2022 Salı Saat: 10:51


Terör olayları ufaktan ufaktan fışkırmaya başladı. Seçim atmosferinde bulunan Türkiye’ye nereden geldiği belli olan terör olaylarının ana başında ki emperyalist ülkeleri de biliyoruz. 

Ancak bu hainlere karşı üzerimize düşen çok önemli bir görev var ki, asla ihmale gelmeyecek bir türden. Bu hainler, gün geçtikçe güçlenen birlik ve beraberliğimizin asla kopmayacağı, gün geçtikçe güçlenen Türkiye’nin lider pozisyonunu kaybetmeyeceği ve kaybettiremeyeceklerini bu kez daha iyi ve net bir şekilde göstermeliyiz.

Biz istediğimiz zaman terörü hortlatırız diye düşünen hain ülkelerle bu kez savaşımız olmalı. Para ile satın aldıkları tetikçilerle ülkemize göz dağı vermeye kalkışanlar, gücümüzün ne denli güçlendiğini gördükleri için tetikçileri devreyi sokmaları hiç şüphesiz yine nafile olacaktır.

Sanmasınlar ki bundan sonra canlarının istediği zaman istedikleri belaları Türkiye’nin başına saracaklarını artık sanmasınlar. Yaptıklarını misliyle ödeten bir Türkiye’nin farkına varacaklar, vardılar da.

İstanbul’dan başlayıp, Gaziantep’te boy gösterenlerin boylarını da devirecek güçteyiz. Artık eski Türkiye olmadığımızı bütün cihana gösterme zamanı gelmiştir. Turan yolunda Kızıl Elma ülküsünde bütün şer odaklarını da bertaraf etme zamanı başlamalıdır artık.

Bunca kanın ne için akıtıldığı, bunca şehidin ne için verildiğini net bir şekilde tüm dünya ülkelerinin kafalarının içine içine sokma zamanı geldi de geçiyor. Şu bebek katilleri, cani, paralel işbirlikçi çeteleri (P.İ.Ç)’leri de inlerinde kurutmaya da devam edeceğimizden ve tüm dünyanın bu konuda kararlılığımızdan şüphesi de olmasın.

Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Allah yolumuzdan şaşırmasın. Hiçbir şer bizi etimizden, tırnağımızdan ayırmasın. Başın sağolsun Antep, başın sağolsun Türkiye’m. Ne Mutlu Türküm Diyene…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları