HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KILIÇDAROĞLU, TÜRK LİRASI KULLANMIYOR MU?

16 Aralık 2022 Cuma Saat: 09:33


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk gençliğine, Türk Gençliğine, Milliyetçi ve Ülkücü gençliğe son yılların yeni modası Z kuşağına sözde temiz para bulup, Türkiye’ye getirmek için Amerika ve İngiltere’ye gittiğini söylemişti.

Şimdi de İmamoğlu’nun mahkeme sonucunu bile beklemeden soluksuz Almanya yollarına düşen Kılıçdaroğlu’na neden beklemediniz? Bu seyahati ertelemediniz? Sorularına da cevabı; “Böyle bir karar beklemiyordum” demek oldu.

Bakalım emperyalist gücün esaretine ısrarla girmeye çalışan Kılıçdaroğlu, Almanya’dan ne söz, ne vaatlerle Türkiye’ye dönüş yapacak. Yıllardır anamızı ağlatan bu kahrolası emperyalistlere karşı Kılıçdaroğlu’nun bu zaafını da anlamakta zorluk çekiyorum.

Kılıçdaroğlu’na göre bu ziyaretlerin amacı; “Benim İngiltere'de benim Amerika'ya gidişim Türkiye'nin hızla büyümesi ve kalkınmasıdır. Türkiye'nin bu kısır tartışmalardan çıkması gerekiyor" demesi oldu. Sen, Türkiye’nin büyümesini, Türkiye’nin kalbinden değil de Amerika, İngiltere, Almanya’dan alacağın icazetlerle mi büyüteceksin? 

Sayın Kılıçdaroğlu, belki Z Kuşağı bilmez ama senin o süslemeye çalıştığın, bezemeye çalıştığın IMF dönemi, esaret ve sermaye köleliği dönemi artık çoktan geçti bile. Senin de, emperyalist ülkelerinde bu çırpınışları artık boşuna, artık nafile. Z kuşağı da merak etme kimin ne olduğunu gayet çok iyi biliyor.

Temiz para diye diye okyanuslar ötesi aşan, temiz para diye diye Avrupa’da arşına kalkan Kılıçdaroğlu, sahi sen Türk Lirası kullanıyor musun acaba? Türk Lirasını çok temiz görmüyorsan kullandığın para birimi nedir? Çok merak ettim inan. Bu merakımı gider, Türk Milleti adına bir gider yahu Allah aşkına.

Bütün CHP’li dostlarıma bir tavsiyem var! Gazetemizin 19/12/2022 tarihli Pazartesi günkü sayımızda son 20 yılın CHP’si başlıklı köşe yazımı okumalarını şiddetle tavsiye ediyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları