HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BİRİSİ, BİRİLERİ, İMAMOĞLU’NA DEV AYNASI MI VERDİ?

22 Aralık 2022 Perşembe Saat: 09:24


Sonunda nihayet baklayı ağzından çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) CHP’li Ekrem İmamoğlu, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, “Bende varım” diyerek aday olduğunu ortaya koydu.

Belli ki, birileri İmamoğlu’na erkenden eline bir dev aynası vererek önümüzde ki altı ayı şergatalıkla geçirmeyi düşünüyorlar. Ve bu birileri siyaseten basiretsiz, ileriyi göremeyen, yalnız günün hesabını yapan insanlardır. Bunların son kurbanı ise Ekrem İmamoğlu’dur. CHP’ye de şimdiden geçmiş olsun diyorum.

İmamoğlu, sevgili kardeşim, bizde bir tabir vardır! Has gardaşım, sen hangi meziyetinle Cumhurbaşkanlığına oynuyorsun? Orası Belediye Başkanlığı makamı değil. Biliyorsun değil mi? Orası, Türkiye’nin kalbi ve o kalp sana ağır gelir, taşıyamazsın. Elinde tutamazsın. O kalbi elinde barındıramazsın ve o kalbi sen çok üzersin anlıyor musun?

“Bende varım” demekle bir kere devlet adamlığı ahlakını ve adabını kaybetmiş oldun. Cumhuriyet Halk Partisinde sana gelinceye kadar kimler var kimler? Bu iş sana mı kaldı? Ama partinin gidişatına bakınca sana da çok görmüyorum. Seni bu hallere, bu noktalara getirenler oturup düşünsün şimdi, biz ne yaptık? Ne yapıyoruz? Diye sorsunlar kendilerine…

İmamoğlu, güzel kardeşim, senin adamlığına, şahsiyetine, beyefendiliğine, dürüstlüğüne, samimiyetine bir sözüm bir lafım yok olmaz olamazda. Zira o 6’lı masanın da senin siyaseten sonunu hazırladığını bir kardeş olarak erkenden sana hatırlatmakta fayda görüyorum. Tabi sen bilirsin. Ama çıkmaya çalıştığın o taktan erken inmezsen sende sonunu kendi ellerinle hazırlamış olursun!

Daha şimdiden her şeye zıplarsan siyaset çöplüğüne erken yol alırsın. Sen daha olmadın, olgunlaşmadın, hamsın henüz pişmedin o yüzden erkenden pişkinliğe de hiç gerek yok! Anadolu’da bir laf vardır, sende iyi bilirsin İmamoğlu, “Ağır gel, batman git” diye bu sözü kulağına küpe et.

Lafın fazlasına gerek yok. Sana acilen ve şiddetle tavsiyem şudur ki! Elinde ki o dev aynasından ivedilikle kurtul. Senin aynan insanlar olsun, insana dokunmak olsun, siyasete insana dokunabilme kabiliyetini kazandığın zaman başla. İnsanlar seni nereye koyarsa, nerede görmek isterse orada dur. Şimdilik olduğun yerdesin ve oranın hakkını vermeye devam et.

Kurtul, İmamoğlu kurtul, o dev aynasından 6’lı masaya kurban gitmeden bir an önce kurtul. Dost acı söylermiş. Ben acımı erkenden önüne koydum. Gayrı gerisini sen düşün, tart ve kararını da bir kez daha düşün öyle ver. Benden söylemesi, gerisi sana kalmış artık…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları