HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

CHP ZAN ALTINDADIR!!!

9 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 09:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, katıldığı bir televizyon programında partisini zan altında bıraktı.

Atıcı, programda, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik "HDP, kendi adayını çıkaracak" sözleriyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. HDP seçmeninin AK Parti yerine CHP'ye yakın olduğunu söyleyen Atıcı'nın "HDP, CHP'nin içinden çıkmış bir partidir" demesi yayına adeta damga vurdu.

Atıcı, bununla da yetinmeyip, "HDP, CHP'nin içinden çıkmış bir partidir. Eğer biz CHP olarak Kürt sorununu yeterince algılayabilseydik bugün HDP diye bir partinin varlığına gerek kalmazdı" dedi.

"HDP seçmeninin CHP'den umudu kalmamıştı" diyerek pişkin konuşmalarına devam eden Aytuğ Atıcı, yayında, "Şimdi bunu gördüğümüz için bunu nasıl telafi ederiz peşine düştük ve başarıyoruz. HDP seçmeninin SHP döneminde CHP'den umudu kalmamıştı. Ve kendi partilerini kurdular" ifadeleri ise ayrıca dikkat çeken husus oldu.

Şimdi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerinin nasıl sızlatıldığını CHP’liler nasıl görüyor acaba? Atatürk’ün miras bıraktığı partiyi bugün bu hallere düşürenler, CHP seçmenine nasıl hesap verecek? Bu partinin içinde “BEBEK KATİLLERİNİ” barındıranlar kim ve kimler? Bu partinin içerisinde asker, polis, öğretmen, doktor, hemşire vs. sivillerin kanına girenleri kim ve kimler onca yıl barındırdılar?

Adam resmen ağzı ile 81 milyon insanın gözünün içine baka baka, “Evet HDP CHP’nin içinden çıkmış bir partidir” diyor ve kimsenin gıkı çıkmıyor. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bu Atatürk Milliyetçilerine bu Türk Milliyetçilerine bu Türk ulusuna yapılan en son ve en büyük bir hakarettir. CHP ve en başında ki Kemal Kılıçdaroğlu, bakalım bu zan ve töhmetin altından nasıl kalkacaklar?

Kalkabilecekler mi? Kalkmaya da niyetleri var mı? Yok mu? İşin bu tarafının da ayrıca Türk Milleti adına takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hani duyunda inanmayın demeye insanın dili bile varmıyor. Bebek katili Aponun partisi HDP, CHP’nin içinden çıkmış iyi mi? Ben demiyorum ha, Atıcı diyor. Çokta güzel atmış ama…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları