HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

İMAMOĞLU BİNDİĞİ DALI KESİYOR!!!

17 Ocak 2023 Salı Saat: 09:19

Milyonlarca insanın umutlarını, hayallerini ve geleceğini bağlayarak inandıkları, güvendikleri ve bunun üzerine gözlerini dahi kırpmadan oylarını verdikleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’nin kurumsal kimliği yapısı altında bindiği dalı kesmeye başladığını artık çok aşikar ve net olarak görmeye başladık.

Neden mi? Nedeni çok basit değil mi aslında? Görünen köy klavuz ister mi? Soruyorum size…

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için artık son düzlüğe girdik. 6’lı masa şimdiden darmadağın. Daha birbirlerine bile hayrı olmayan Millet İttifakı, gösterdi ki, bizden de Millete hayır yok kardeşim dedirtmeye başladılar şimdiden.

Dikkat çeken isimlere bakıyorum! Ekrem İmamoğlu CHP’li ama sürekli durduğu ve boy gösterdiği yer neresi? Neresi olacak canım tabi ki İYİ Parti değil mi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener nerede, Ekrem İmamoğlu orada. Bazı programlara gidemediği vakitte kurmaylarından bir tanesi de mutlaka orada.

Meral Akşener’inde canına minnet ya… 

Şimdi, İmamoğlu’na birkaç tavsiyem daha olacak. Tutmayacağını, tutulmayacağını bildiğim halde ben CHP’li seçmen adına sözümü yine bir kez daha söylemiş olayım.

Sayın İmamoğlu, seni İmamoğlu yapan kim? CHP değil mi?

Senin durman gereken yer Akşener’in arkası mı? Kılıçdaroğlu’nun arkası mı?

Hangi gizli pazarlıklar seni CHP’den uzaklaştırmaya, hangi vaatler seni senden almaya, hangi güç senin gözünü karartmaya yetti?

Sayın İmamoğlu, sana daha öncede tavsiyelerde bulunmuştum. Sen henüz Cumhurbaşkanlığı makamına hazır bir isim değilsin diye. Henüz devlet adamlığı kazanın tam kaynamadı diye. Otur oturduğun yerde Belediye Başkanlığına devam et. Partine ve partinin geleceğine genel başkanınla birlikte sahip çık diye kaç defa uyardım ve tavsiyelerde bulundum. 

Ama sonuç kocaman bir nafile…

Şimdi! Sırf Cumhurbaşkanı olabilmen için nedir seni daldan dala zıplatan?

Hala Büyükşehir Belediye Başkanı iken daha üç tane İstanbul için ne yaptın? Sorularını cevaplayamayan kurmayların var. Buna sende dahilsin. O halde nedir sende ki bu hay hengame?

Sen dahi biliyorsun ki, o makamın hakkını veremeyeceğini, peki o zaman bu cambazlık ve kurnazlık neyin hesabı? Söylesen de söylemesen de biz biliyoruz.

Sen cin olmadan cin çarpmaya kalkıştın ya helal olsun sana. Bunu da bir medeni cesaret olarak gördüğümü zannetme sakın. Ben bunun ne anlama geldiğini ilerleyen haftalarda yine sana hatırlatacağım.

İmamoğlu, şimdi sende farkındasın. CHP’nin kurumsal kimliği altında bindiğin o dalı kesmeye başladın ya! O dal şimdi çatırdamaya başladı. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacak ve CHP’li seçmene nasıl bir hesap vereceksin.

Sonuç itibarıyla işin bir başka ilginç yanı ise, ne CHP’nin ana kadrosundan ne de İYİ Partinin ana kadrosundan ortaya çıkan bu manzaralara karşı henüz bir açıklama gelmemesi. Acaba alan memnun, satan memnun hesabı mı yapıldı?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları