HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BAHÇELİ’DEN SİZE EKMEK ÇIKMAZ!

21 Ocak 2023 Cumartesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanlarından ve AK Parti kurucu üyelerinden siyaset arenasında “Ağlama Duvarı” namı ile tanınan Bülent Arınç, siyasete yeniden burnunu sokabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye gönderme yaparak adını yeniden gündeme taşımaya çalıştı.

Yalnız Arınç değil, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’da, Bahçeli’yi hedef alan isim oldu. Şimdi Arınç, bir Televizyon programında yaptığı açıklamalarda kendisine yöneltilen sorulardan birinde Bahçeli’yi, Alaattin Çakıcı ile birlikte çekilen pozla ilgili, “Beni onunla karıştırmayın” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan hala medet beklediğini ortaya koydu.

Arınç, “Biz Sayın Erdoğan ile 40 yıllık dostluğumuz var. Dostluktan öteye bir kader birlikteliğimiz var. Aramızda kırgınlık, dargınlık olabilir. Bu birbirimizi affetmeyeceğiz anlamına gelmez. Elbette ben hizmet adamıyım. Sayın Erdoğan ne zaman herhangi bir görev tevdi ederse seve seve de yaparım” diyerek gözünün hala siyaset sahnesinde olduğunu gösterdi.

Sayın Arınç, sen Türk ve İslam Dünyasının Bilge Lideri MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin nasıl bir şahsiyet ve kişiliğe sahip olduğunu ala bilirsin. Bu tip benzetmelerle onun üzerine gitmek ne sana nede senin devlet geleneği terbiyesine ve ahlakına sığmamıştır. Mecliste ve siyasette uzun yıllardır mesai arkadaşlığı yaptığın bu bilge lidere neden böyle bir gönderme yaptın? Anlamışta değilim.

Sanırım Sayın Bahçeli, önümüzde ki hafta Meclis grup konuşmasında senin için bir iki kelam edecektir. Sayın Arınç, şunu asla unutmayasın! Ne MHP bir basamak partisidir nede bu partinin bilge lideri Sayın Bahçeli basamak olan bir insandır. Sen Sayın Bahçeli’yi asla Melih Gökçek ile karıştırmayasın.

Siyasette hala gözün kaldıysa, Sayın Erdoğan’ın senin için sahne perdesini çektiyse git kendine bir parti kur ve ne halt edersen et. Benimde sana tavsiyem bundan sonra ne MHP’yi nede Sayın Bahçeli’yi asla ve kata ne birilerine benzet nede birileriyle karıştırma. Anlaştık mı?

Gelelim Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a, göçmenler, Suriyeliler derken şimdi de Sayın Bahçeli’ye aklınca sarmaya çalışıyor. Özdağ, sana şimdi MHP’de ki vefasızlığını, İYİ Parti’de iken oyun bozanlığını yazacak değilim. Zira dediklerinden açmış olduğum, kurmuş olduğum kuruluşların finansını Bahçeli sağlamıştı diyerek yaptığın suçlamalar kabul edilir gibi değil.

Neden? Bak kendi ağzınla söylüyorsun! Açmış olduğum, kurmuş olduğum diyorsun ve finans kaynağını da aklınca bir güzel ifşa ediyorsun. Peki güzel kardeşim. Bu açtığın, kurduğun yerlerin vatana millete hayrı yoktu ise neden açtın? Neden kurdun? Restini o zaman neden çekmedin? 

MHP bir aile partisidir. Sende bir zamanlar bu ailenin bir parçasıydın. Ailede mahrem denen bir şey vardır değil mi? Gitsen de, kalsan da o mahremiyet her zaman her daim muhafaza edilir. Ama görüyorum ki sende mahremiyetten eser kalmamış be güzel kardeşim.

Şimdi siyasetin çukurunda debelenip duran Bülent Arınç ve boyunun ölçüsüne bakmadan kendisini bir anda dev aynasının karşısında görerek kurduğu parti ile yüzde 1’lerde oyu olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a son sözüm şudur ki, her ikinize de ne MHP’den ne de Sayın Dr. Devlet Bahçeli’den asla ve kata ekmek çıkmaz. Ense tıraşınız çok kötü gözükse de size ilk yol havası da benden gelsin…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları