HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BU İŞTE BİR İŞ VAR (İMAMOĞLU!)

31 Ocak 2023 Salı Saat: 10:10

Mayıs ayının 14’ünde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 104 gün kala Millet İttifakının bileşenleri 6’lı masadan henüz bir aday çıkmazken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şehir şehir gezerek boy göstermesi abesle iştigal değil mi sizce?

Üstelik başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere 6’lı masada bulunan partilerin genel başkanlarından da, İmamoğlu’nun bu gezileri için bir açıklama veya değerlendirmelerde bulunmaması sizce nasıl yorumlanabilir?

Eğer 6’lı masanın adayı Ekrem İmamoğlu ise bunun adını baştan koymak daha mantıklı değil mi? Ama sahada başka, masada başka oyunlarla milletin karşısına çıkarsanız! Boyunuzun ölçüsünü alırsınız. Beni de söylemedi demeyin.

Bir kere şunu da sormadan geçemeyeceğim. Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanı iken şehir şehir gezerek seçim propagandalarını acaba hangi parayla yapıyor? Büyükşehrin kasasından mı? Kendi cebinden mi? CHP’nin kasasından mı? Yoksa İYİ Partinin kesesinden mi? Veya 6’lı masa bir havuz oluşturdu da oradan mı?

Bu sorunun cevabı da millete ivedilikle verilmelidir. Ben buradan çok açık ve çok net soruyorum. İmamoğlu, sen bu turlamaları hangi para, hangi kaynakla yapıyorsun? En başta cevabı verecek olan da sensin. Ne kendini, ne partini ne de 6’lı masayı bu konuda zan altında bırakmadan çık kaynağını açıkla.

Adam fıldır fıldır geziyor. Sen ne yapıyorsun kardeşim? Hangi akla hizmet ediyorsun diyen yok? Adam gittiği her yerde ağzına geleni, istediğini söylüyor. Sen ne diyorsun diye soran yok. Ama ben soruyorum? Adam olmazsam olmazları oynuyor. Sen kimsin diyen de yok?

Bu ne perhiz? Ne lahana turşusu? Vallahi bu işte bir iş var! 

İmamoğlu’nun bir başına kendine buyruk bu gezileri pek hayra alamet değil bilesiniz. İnşallah başta CHP ve İYİ Parti olmak üzere milleti bir Ali Cengiz oyununa getirmezler. Her an her şeyi beklerim bu saatten sonra. Bekleyip göreceğiz…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları