HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

GAZİ MECLİSTE KAYITSIZ KALMADI

13 Şubat 2023 Pazartesi Saat: 09:40

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin depremlerden etkilenenler için başlattığı yardım kampanyası Gazi Meclisimiz TBMM’de grubu bulunan bütün siyasi partilere de örnek oldu. Bahçeli, depremin meydana geldiği ilk günlerde Bir Milyon TL yardımda bulunmuştu.

TBMM’de ki grubu bulunan siyasi partilerin vekilleri de yardım kampanyasına kayıtsız kalmadılar. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenenler için başlatılan yardım kampanyalarına AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekilleri de bağışta bulunma kararı aldı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığından yazılı açıklamada, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarından katkıda bulunmak isteyenlerin en geç 28 Şubat Salı günü mesai bitimine kadar yardımda bulunabilecekleri belirtildi. AK Parti milletvekillerinin de bir maaştan az olmayacak şekilde yardımda bulunacakları ifade edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremle mücadele kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) 1 milyon liralık yardımda bulunmuştu. MHP milletvekillerinin yanı sıra MHP-MYK üyeleri de AFAD'a bağış yaptı.

CHP'li vekillerin de bu ayki maaşlarını bağışlayacağı duyuruldu. CHP'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, tüm milletvekillerimiz bu ayki milletvekili maaşlarını, afet bölgesindeki depremzedelere destek olarak gönderme kararı almıştır. Bu felaketi dayanışmayla aşacağız" denildi.

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "İYİ Parti milletvekilleri olarak başlangıçta bir maaşımızı, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza, kardeşlerimize bağışladık. Konuyla ilgili Genel Merkezimizde çalışmalar devam ediyor. Yardım faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

Meclis içerisinde ki bu örnek davranışı kutluyorum. Dilerim ki söz konusu insan olunca her zaman böyle birlikte dayanışma içerisinde olma başarısını her daim gösterebilirler.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları