HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NEDEN Mİ AK PARTİLİ ŞAHİN?!

17 Mart 2023 Cuma Saat: 09:55

Ordumuzun kalkınması ve daha müreffeh seviyelere gelmesi için Ordu’yu yönetenlerinde Ordulu olması bizim için elbette çok önemli bir detaydır.

Yalnız Ordulu olmak yetmiyor aslında. Yönetmek, ehil ve kabiliyet işidir. Bir yandan da hamilik vasfı da çok önemlidir. Yani kollayıcı ve koruyucu sıfatları da yönetende aranan en önemli özelliktir.

Efendim, malum siyasi partilerde artık gündemde aday adaylarının başvuruları var. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de de ilk aday adaylığını açıklayan isim İş insanı Şanser Şahin oldu.

Şanser Şahin, hiçte yapancımız olmayan birisidir. Bir dönem Orduspor Kulüp Başkanlığından tutun, Ordu ekonomisine önemli katkı ve istihdam sağlayan iş dünyasından çıkın. Bu kadarıyla da kalmıyor Şahin, aynı zamanda Ordu Büyükşehir olmadan önce de İl Genel Meclis üyeliği ve Meclis Başkanlığı da yaptı.

Bu da ne anlama geliyor? Sorusuna bakınca Şahin, İl Özel İdaresi Yönetiminde Ordunun 752 köyüne, 55 beldesine ve 19 ilçesine başarıyla hizmet sunarak ilin tamamına vakıf olma üstünlüğünü eline geçirmiş liyakat sahibi bir insan olduğu anlamına gelmiyor mu?

Yaklaşık 2003 yılından bu yana tanıdığım Şahin, Akkuş’un Salman’ından Ünye’nin merkezine, Aybastı’nın Perşembe Yaylasından Fatsa’nın merkezine, Mesudiye’nin Yeşilce’sinden Gülyalı’nın merkezine varıncaya kadar ayak basmadığı yer, tutmadığı elde kalmamıştır. 

 

Dolayısıyla Ordumuzun daha iyi yönetilmesi adına şehrine hakim, sorunlara, isteklere, taleplere süratle karşılık verecek değerlerin yönetime talip olmaları her zaman arzu ettiğimiz bir durumdu.

 

Şahin, Ankara’da Ordu için ne kadar başarılı olur? Sorusu da elbette akla gelen önemli bir ayrıntı. Bana göre Başkent’te de başarılı olur kanaatindeyim. Çünkü Şahin, AK Partinin kurucu üyelerinden bir isim. Yani AK Parti kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına dört elle sarılan bir isim. 

 

Buradan Şahin’in hakkını teslim etmek ve sonuna kadar da arkasında durmak lazım diye düşünüyorum. Medeni cesaretinden dolayı Şahin’i kutlayarak başarılar dilerken, Şahin gibi isimlerinde tereddütsüz taşın altına ellerini koyarak aday olmalarını arzu ediyorum.

 

İşte neden mi AK Partili Şahin?!

Çünkü daha iyi yönetilmek için yetmez mi?..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları