HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

 YA HERRO, YA MERRO SEÇİMİ DEĞİL!

18 Nisan 2023 Salı Saat: 09:26

14 Mayıs seçimlerine artık bir aydan az bir süre kaldı. İttifaklar, siyasi partiler ve milletvekili adayları can hıraş seçim bölgelerinde kolları sıvayarak lehlerine oy toplamaya başladılar.

Beni ilgilendiren durum! Ortaya koydukları seçim propagandalarıdır. Kim hangi kulvarı kendine hedef edipte oy toplamaya çalışıyor, kim gerçekçi, kim hayal dünyasında, kim koltuk ve menfaat peşinde, şimdilik bunları gözlemliyoruz, tabi ki vatandaş ile.

Ülkenin terör meselesinden tutun, Pazar tezgahında ki soğandan çıkın. Herkesin elinde bir malzeme savuran savurana, seven sevene, söven sövene kampanyalarının ayyuka çıktığı bu seçim kampanyalarında elbette karar 14 Mayıs’ta halkın olacak değil mi?

Bakıyorsun, adamlar ittifak koalisyonu, Cumhurbaşkanı seçecekler, milletvekili seçecekler. Milletin neresinden vurursak başarırız hesapları bugünlerde hele hele bugünlerde çok yanlış bir kampanyadır. Bu millet dağdaki teröristi de ve bu şer yuvasına hizmet eden siyasi şubeleri de iyi bilir. Pazar tezgahında ki soğanın nasıl bu hale geldiğini de çok iyi bilir.

Onun için beyler; Siz siyasilere her zaman söylerim. Hem sağına hem de soluna her zaman söylerim. Seçime girerken evdeki bulgurdan sakın olmayın. Yanlış hesap Bağdat’tan değil, sandıktan geri döner, bu seçim ya herro, ya merro seçimi hiç değil.

Adam gibi projeler, adam gibi kampanyalarla çıkın milletin karşısına. Biraz ama biraz lütfen insana dokunabilin. İnsana dokunma kabiliyetiniz yoksa, paylaşım kültürünüz yoksa, ortak akıl ve karşılıklı hoşgörü anlayışınız hiç yoksa!

Şimdiden kendinizi yok sayın…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları