HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BEN KİME OY VERECEM Kİ?!

11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 10:02

Sandık başına gitmeye üç günümüz kaldı. 72 saat sonra gidip oylarımızı kullanacağız. O yüzden bugün ayna karşısına geçip vicdan muhasebesi yapmak istedim. Özellikle bu yazıyı gençlerin ve ilk defa oy kullanacakların iyi okumasını tavsiye ediyorum.

Şimdi bir yandan bebek katili terörist Abdullah Öcalan’ın terör örgütü PKK’nın siyasi şubesi HDP ile anlaşanlar için mi oy vereceğim? Bebek katiline ev hapsi, hapiste ki teröristleri serbest bırakacak olanlar için mi oy vereceğim?

Apo’nun heykelini dikip, sözde Kürdistan’ı kurmak isteyenlerle pazarlık üstüne pazarlık yapanlar için mi oy vereceğim?

Ay Yıldızlı bayrağımı indirip, Devletimin bekasını sindirip, ülkemi bölmek ve parçalamak hevesinde olanlarla kol kola girenler için mi oy vereceğim?

50 yıldır beşikte ki bebeklerimizi, askerimizi, polisimizi, korucularımızı, ebemizi, hemşiremizi, öğretmenlerimizi, doktorlarımızı, şantiyelerde çalışan emekçilerimizi şehit eden teröristler bunlar teröristir dahi diyemeyenler için mi oy vereceğim?

FETÖ’nün ve emperyalistlerin esaretlerinden hala kurtulamayanlar için mi oy vereceğim?

Başta Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, merhum Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel’in, Turgut Özal’ın hatıratlarından ve ideolojilerinden partilerinde eser bırakmayanlar için mi oy vereceğim?

Gençler!

14 Mayıs’ta sandık başına gitmeden önce hala bu yaşadığımız tehditlere sebep olanlar için, “Ben kime oy vereceğim” diyorsanız, bakın manzara bu işte.

Bir yanınızda milleti bu zillet ittifakına sürükleyenler, bir yanınızda da ülkesini bölgesinde lider ülke yapan adayı belli kararı net olanlar var. İnanıyorum ki aklıselim davranarak vicdanınızı sızlatmayacak şekilde oyunuzun hakkını verirsiniz. 

Zaten Türk Gençliğinin adayı da bellidir. Kararı da nettir. Sanırım benimde kime oy vereceğimi sizde zaten anlamışsınızdır.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları