HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KİRLİLİĞİ ÖNLEYİN!

17 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 09:25

Ordu’nun Altınordu ilçesinde görüntü ve gürültü kirliliği aldı başını gidiyor. Vatandaşlara gına getiren olaylara maalesef dur diyen yok.

Öyle ki, gece gündüz demeden ve zaman mefhumu gözetmeden özel araçlarında ki teyplerden gelen müzik sesleri araçların bulundukları yerlerdeki çevre sakinlerini oldukça rahatsız etmeye devam ediyor.

Örnek verecek olursam gece geç saatlere kadar Nizamettin Mahallesinde dere yatağında ve sitelere yakın mevkide konuşlanan araçların çıkardıkları gürültü kirliliği bu çevrede oldukça huzursuzluk yaratıyor. Bir gün burada kıyamet koparsa demedi demeyin.

Bunun yanı sıra yine geç vakitlerde Durugöl, Akyazı, Yenimahalle, Subaşı, Bucak, Selimiye ve Boztepe mahallelerinde de benzer durumlar söz konusu. Bir yandan yüksek sesle çalınan müzikler bir yandan da patlak egzoz sesleri artık İllallah dedirtiyor.

Diğer taraftan kaldırım işgallerinde ki görsel kirlilikte hoş olmayan anların yaşanmasına neden oluyor. Yayaların kullanması gereken kaldırımların araçlar tarafından işgal edilmesine göz yuman yetkililere sesleniyorum.

Vatandaş artık ben nereden geçeceğim? Nasıl geçeceğim? Sorularını soruyor.

Ayrıca işportacıların gelişi güzel işgalleri, balkonlarda ki görsel kirlilikler, güzelim şehrin sülietini ne kadar çok bozduğunu sizlere anlatamam. Bunlarda yetmiyormuş gibi sokaklara gizliden gizliden apartmanlardan savrulan çöplere peki ne demeli?

Bütün bu kirliliklerin önlenmesi için trafikçilerin ve zabıtaların başına ne zaman koca bir taş düşecek çok merak ediyorum…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları