HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ŞAKA MISINIZ SİZ?

2 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 11:10

Memur ve memur emeklilerine yapılan zamların ardından gözler bu kez de SGK ve Bağ Kur emeklilerine yapılacak olan zamlara çevrildi.

Memur ve memur emeklileri yapılan zamları her ne kadar beğenmeyip, kabul etmese de, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira alan SGK ve Bağ Kur emeklilerine de yapılacak zam oranını tahminen kamuoyuna duyuran bazı ulusal medya yayın organları yüzde 40 veya 45’lik oranı rekor düzeyde duyurarak adeta emeklilerle dalga geçtiler.

7 bin 500 liranın 10 Bin Liraya yükseleceğini marifetmiş gibi duyuran bazı iktidar yetkilileri ve bazı yayın organları bu paranın başta İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer Büyükşehirlerde bir kira parasına bile yetmediğini sanırım bilmezden geliyorlar.

Açlık sınırının 15, yoksulluk sınırının 40 Bine dayandığı ülkemizde 10 Bin Lirayı işçi emeklisine reva gören zihniyete ne denirse bende aynısını söylüyorum.

Eğer işçi emeklisinin maaşı 15 Bin Liranın altında olursa, bende yıllardır maaşımdan devlete kesilen vergileri helal etmem, etmeyeceğim de…

En düşük memur maaşı 22 Bin Lirayı beğenmeyen memurun yanında bende 7 bin 500 Liralık bir emekli olarak hakkımı neden helal edeyim ki?

Utanmadan, arlanmadan çıkmış tahmini açıklamalarda bulunuyorlar. Yok 10 bin lira yok 10 bin 250 lira, şaka mısınız siz yahu şaka mısınız?

Alın sadaka niyetine yapacağınız zammı şimdiden başınıza çalın…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları