HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?

30 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 12:20

Az işe bakın arkadaş! Ordu’nun en büyük 3. İlçesi olan Fatsa’da sözde Gençlik Merkezi müdürüymüş. Trafikte taciz ettiği ve 5 yaşında ki çocuğu ile beraber bir bayan öğretmene yaptığı çirkin saldırıyı esefle öğrendikten sonra bu zavallıya kendini hatırlatmak farz oldu.

Önce olayı bir anlatayım siz değerli okurlarıma..

 “SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?”

“Öğretmen arkadaşımız sabah okuluna giderken trafikte kendisine korna çalan ardından okula kadar takip ederek hakaretler yağdıran Fatsa İlçe Gençlik Merkezi müdürü Beraat Şahin okulun önünde öğretmen arkadaşımızın üzerine yürüyerek kabadayı tavrıyla “Sen bir gelsene buraya”, “ Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben Gençlik Merkezi müdürüyüm. ”Terbiyesiz seni” diyerek avazı çıktığı kadar bağırmış ve öğretmen arkadaşımızın 5 yaşındaki çocuğunun yanında hakaretlerine devam etmiştir.

“TERBİYESİZ”

Okulda bulunan öğretmenlerin araya girmesi, ortalığı yatıştırmasına aldırmadan hakaretlerine devam etmiştir. Öğretmenlerin karşında senin karşında bir bayan öğretmen var demesi üzerine “Ne bayanı ya ne bayanı” diyerek diğer öğretmenlerinde üzerine yürümüştür. Ardından tüm meslektaşlarının yanında defalarca “Terbiyesiz” diye bağırarak gitmiştir.”

Olay abartısız aynen bu şekilde cereyan etmiştir. Yaptığım araştırmaya göre sırtını bir yerlere dayayarak Fatsa’da terör estiren bu kendini bilmez bu aymaz adama birileri haddini bildirmesi artık gerekmiyor mu?

Eğer bu adam önümüzde ki hafta açığa alınıp, görevden alınmazsa bunun vebalini Valisinden tutun, yetkili, ilgili bütün makamlara yüklerim. Fatsa, yolgeçen hanı ve sahipsiz köy değil. Bu adam sırtını nereye dayarsa dayasın! Ben onun sırtını alaşağı etmesini de bilirim.

Küstah, ukala kimsin sen be adam? Gel kendini önce bana bir göster bakayım. Boyunun ölçüsüne bir bakayım. Derdin, zorun neyse gel benden çıkar bakayım. Adam olmadığınız, olamadığınız yerde ben senin gibileri de adam etmesini iyi bilirim.

Beni kendine bulaştırma. Şikayetçi olunuldu, Adli süreçte başlatıldı. Şimdi bu süreci takip ediyorum. Artık ensendeyim haberin olsun…

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları