HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BUGÜN HEPİMİZ ‘TÜRKİYE’ OLALIM

12 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:54

Türk Milleti yine kederde, yine yasta. Hain ve alçak saldırıların ardı arkası maalesef kesilmiyor, kesilemiyor. Son Beşiktaş Dolmabahçe’de meydana gelen elim saldırılarda 38 vatan evladımız gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içerken, 14’ü yoğun bakımda olmak üzere 155 de yaralımız yüce Allah’tan şifasını bekliyor.

Kimse şüphe etmesin ki, Türk Milleti asla ve kata meydanı bu canilere bırakmayacak. Bu konuda herkes en ufak bir şüphe ve endişe duymasın. Terör örgütleri topyekün ne kadar birleşirlerse birleşsinler, ne kadar işbirliği yaparlarsa yapsınlar, Türkiye bu küre içerisinde yalnız ve bir başına da kalsa, asla kirli emellerinde muvaffak olamayacaklar. Bu konuda fikrimizde, zikrimizde, ortak aklımızda bir olmalıdır diye düşünüyorum.

Acının elbette tarifi yok. Acıyla barışık bir millet olmamız kimseyi endişe ve paniğe sürüklemesin. Bugünlerde sözde demokrasi çığırtkanlıkları ancak hem bu çığırtkanlıkları yapanlara hem de ülkemize zarar vermekten öteye gitmez.

Gün artık bundan sonra ki her günümüzde birlik ve beraberlik günü olmalı. Ortak akılla yürüyeceğimiz günler olmalı. Seni, beni olmayan bizim olan bir Türkiye için her bir birey mevcudiyetini devam ettirmeli.

Bebek katili, ana, baba, kardeş katili bir terör örgütünün kendisine faydası olamayacağı gibi, sözde demokrasi çığırtkanlarına da hiçbir faydası olmayacağı apaçık ortadadır. IŞID’i, DAEŞ’i, PKK’sı, boku püsürü ne varsa, Allah’ın gazabından kurtulamayacaktır. Din üzerinden katliam yapanlar, dini istismar eden dinsizler, asla bu milletten primde alamayacaklar.

Beslendikleri sermaye ve kapitalizm de bir gün tükenecek. Sığındıkları inlerde bir gün başlarına yıkılacak ve altında kalacaklar. Dağlarda, çöllerde akbabalar bile bunların leşlerine tenezzül etmeyecek. Yeter ki bu mücadelede inancımızı, kararlılığımızı, birlik ve beraberliğimizi iri ve diri tutalım.

Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, dinimiz, imanımız, mezhebimiz, dilimiz, ırkımız, rengimiz, hatta ve hatta soyumuz, sopumuz ne olursa olsun. Gelin bugünden başlayalım. Gelin bugün hepimiz TÜRKİYE olalım…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları