HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH RAZI OLSUN ‘ŞAHİN’DEN

4 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 09:48

Bugün bir karakol komutanı ve bir şehit babasının 32 yıl önceki mektupla diyaloglarını okuyunca tüylerim diken diken oldu.

Karakol komutanının geçen hafta, 32 yıl sonra şehit ailesine ziyareti ise ayrı bir anlam taşıyor. “BİR ŞEHİT BABASINDAN MEKTUP” başlıklı yazıyı Ordu Yeni Haber Gazetemizin 03 Kasım 2023 günkü sayısında ve internet sayfasında şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.

Karakol komutanının kim olduğuna gelince, Ziraat Odası eski başkanı ve Ulusal Fındık Konseyi (UFK) eski başkan vekili şehrimizin değerli iş insanlarından Onur Şahin’in ta kendisi.

Şehidini unutmayan, şehidimizin ailesini unutmayan yıllar sonra da olsa şehidimizin köyüne kadar gidip hem kabir, hem de aile ziyareti yaparak şehidimizin anne ve babasının ayrıca kardeşlerinin duasını da alarak gönüllere bir nebzede olsa su serpmesi tarafımca takdirle karşılanmıştır.

10 Eylül 1991 yılında Hakkari Yüksekova Jandarma Sınır Taburuna bağlı Çobanpınar Sınır Karakoluna hain PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 7 şehidimizden biride Sebahattin Koçak’tı. Ankara Gölbaşı nüfusuna kayıtlı şehidimizi bende rahmet ile minnet ile yad ediyorum.

Yazıda şehidimizin babasının adının ise Halit Koçak (85) olduğunu ve Ordumuza ziyarete gelmeyi arzuladığını iletmiş karakol komutanına. Bende büyük bir onurla kendisini görmeyi ve ellerinden öpmeyi şerefle arzu ediyorum.

Halit amca artık bizler de senin birer evladınız. Seni ailece ağırlamaktan onur duyarız. Benim babamın ve oğlumun ismi de Selahattin. Amcamın ismi ise Sebahattin. Amcam ve Babam rahmete erdi ama bir Selahattin’in de bir Şafak’ında Ordu’da olduğunu sakın unutma.

Rabbim ömür ve imkan verirse, bizlerde seni ve şehidimizin kabrini ziyarete geliriz İnşallah. Allah razı olsun Onur Şahin’den razı olsun ki, seni tanıma şerefine bizleri de nail etmiş oldu.

Şehit Sebahattin’imiz nezdinde bütün şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları