HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ORDU, CUMHUR İTTİFAKINDAN VAZGEÇMEZ!

9 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 08:30

Muhalefetin çırpınışlarına ve aday adaylarına bakıyorum da, Orduluların önümüzde ki yerel seçimlerde de Cumhur İttifakından asla vazgeçmeyeceği kanaatini taşıyorum.

Aday adaylarının kaliteleri, performansları, geçmiş ve gelecek kariyerleri, seçmen nezdinde çok önemlidir. Çünkü yerel seçimlerin bir ayrı özelliği de seçmen partiye değil adaya oy verir mantığı bir tık daha öne çıkıyor.

Tıpkı geçmişte örneğini gördüğümüz gibi aday adam gibi adam ise seçmen için de partisi önemli olmuyor. Bu konuda da artık muhalefetin kesin gözüyle sınıfta kaldığını düşünüyorum.

Belki bana, Deliçakar bu tespitin henüz çok erken değil mi? Diye sorabilirsiniz. Mesleki kariyerimde siyasi tecrübelerime dayanarak bende diyorum ki, görünen köy kılavuz istemez.

Ordu’da ki bütün siyasi partileri çok iyi bilirim. Parti içi kutuplaşmaların, adam kayırmacaların, kişisel hesaplaşmaların muhalefete ne faydası olur ki, birlik ve beraberlik tesisini kuramadıktan sonra hangi zafere ulaşabilecekler ki?

Durum muhalefet kanadında işte böyle diyorum. Milletvekili İl Başkanına, İlçe Başkanlarına sahip çıkmaz. İl Başkanı yönetimine ve tabanına sahip çıkmaz veya çıkamaz. Nasıl olsa makam şimdilik bende zihniyeti ile gün geçsin de nasıl geçerse geçsin mantığı ile akıllarınca 31 Mart’a sürüklenip gidiyorlar. Yaptıkları ufak tefek işlerde de dostlar alış verişte görsün onlar için kafi geliyor.

Bir diğer hususta geçmişte oyunbozanlıkta meşhur isimlerin de bugünlerde başlattıkları algı operasyonları artık yemiyor. Boşuna debelenmenin, çırpınmaların bu algıcılara ve tuttukları klavyetörlere hiçbir getirisi asla olmayacaktır.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra oluşturulan ve günümüze kadar da gün geçtikçe pekiştirilen Cumhur İttifakı bu seçimlerde de üstün ve galip gelen taraf olur. Ordu’da muhalefet partileri  bu seçimde de 20’de sıfır yapar ise ben hiç şaşırmam.

Muhalefet maalesef Gülyalı’dan da elini eteğini çekmiş durumda. Gülyalı’da, Cumhur İttifakına hayırlı, uğurlu olsun. Mevcut CHP’li Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir dönem daha Gülyalı’dan devam deseydi belki derdim. Maalesef Gülyalı’da şimdiden muhalefetin elinden kaymış durumda.

Hal böyle iken, ben bu seçimde de Orduluların asla ve kata Cumhur İttifakından vazgeçmeyeceğini düşünüyorum…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları