HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÇOK “ÖZEL” YAHU ÇOOOK

26 Aralık 2023 Salı Saat: 09:05

Koskoca Ana muhalefet partisinin genel başkanı, şehit cenazesinde yuhalanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da katıldığı şehit töreninde, “Özgür Dışarı” sloganlarıyla yuhalanarak Manisa Valisinin makam aracına bindirilerek alandan uzaklaştırıldı.

Aslında bu CHP’de yaşanan ilk trajik olay değil. Yıllardır bu vahameti CHP’nin tabanı bir türlü çözemedi. Demokrasi şöleni adı altında genel başkanlığa seçilen Özgür Özel, teşekkür konuşmasında daha kürsüden inmeden DEM’li bebek katili, terörist Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya yolladığı selam ile CHP’nin ipini kesmiş olmadı mı?

Yüreğimizin acıyla yandığı son 12 şehidimiz için mecliste AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ortak mutabakat metnine birlikte imza atarken, Özgür Özel ise akıl tutulması bir bahaneyle bu mutabakata DEM ile birlikte imza atmadı.

Mareşal Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti Devletine miras bıraktığı koskoca ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisinin geldiği noktaya baktıkça üzülmemekte elde değil. Parti içerisinde millet birbirini yiyor, parti içerisinde ayrışmalar, kutuplaşmalar, senciler, benciler maalesef CHP’yi bitirme noktasına getirmiş durumdadır.

Benim gerçek Atatürkçü, milliyetçi CHP’li ekabirlerine tavsiyen o dur ki, artık mirasınıza sahip çıkın. Çok geç kalmanıza rağmen hani bir söz vardır ya, zararın neresinden dönersen kardır diye evet çok geç kaldınız ama bu zarardan bir an önce dönmenizi tavsiye ederim.

Hani o son demokrasi şöleni diye adlandırdığınız Kurultay’da çok Özel yahu bu kez çok Özel diye günlerce naralar atmıştınız ya, haklısınız daha koltuğa oturmadan terörist sırtlanlara selam salarak, teröristlere kucak açan seçtiğiniz genel başkan, terörle mücadele konusunda çok özel çıktı değil mi?

Yerel seçimlerde belediye meclis üyelerini teröristlerle mi dolduracak bu “Özel” efendi. DEM’in istediği birkaç il belediye başkanlığını teröristlere mi hediye edecek bu “Özel” efendi? İstihdam konusunda gariban CHP’liler dururken teröristlere mi istihdam sağlayacak bu “Özel” efendi?

Ülke bütünlüğümüzü, ezanımızın susmamasını, bayrağımızın inmemesini bu teröristlerle mi sağlayacak bu “Özel” efendi? Şimdi buyurun buradan yakın! İğneyi başkasına lütfen çuvaldızı da önce kendinize saplayın. Belki irkilir belki kendinize gelirsiniz. Bu seçim arifesi öncesi bu tavsiyeyi de sakın atlamayın.

Çok “Özel” çoookkk değil mi?    


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları