HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ENERJİNİZİ “KANDİL”E HARCAYIN…

18 Aralık 2016 Pazar Saat: 10:54

Önce İstanbul, ardından Kayseri’de meydana gelen hain ve kanlı saldırılarda 44’ü İstanbul, 13’ü de Kayseri olmak üzere bir hafta içerisinde 57 vatan evladımızı yine kara topraklara sardık. İçimizin yangınları, gözümüzün yaşları sönmek ve durmak bilmiyor.

Defalarca yazdım, defalarca söyledim nafile. Kaç kere sözün bittiği yerdeyiz dedik, kaç kere bıçak kemiğe dayandı dedik, sayısını hatırlamıyorum, hatırlayamıyoruz da. İçeride ve dışarıda düşmanlarımız, hainler çoğaldıkça çoğaldı. Bit gibi, kene gibi, sıçan gibi üredikçe ürediler. Üremeye de devam ediyorlar.

40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Nasıl ediyoruz? Nasıl bitiremiyoruz? Neden sonuç alamıyoruz? Diye sorduk durduk tam 40 yıldır. Siyasi kanat, diplomasi kanat, askeri kanat bir türlü sonuç alamadı gitti. Kınalı kuzularımız her gün bir bir kara toprağa sarılıyor.

Evet, şehitsiz Devlet, millet olmaz ama bu kadarı da artık fazla değil mi? Artık yetmez mi? Artık bu bebek katili, ana, baba, kardeş katillerinin infazı, katli vacip olmadı mı?

Bırakın artık sınırlar ötesini bırakın derim. Gelin önce şu 40 yıldır bu mücadelede harcadığımız enerjiyi 40 saatte Kandil’e harcayalım. Önce Kandil’i bir bitirelim derim ben. Hala da fikrimin sonuna kadar da arkasındayım.

Beyler uyanın artık uyanın. Önce şu Kandil’i bir söndürün bakın neler oluyor o zaman neler. Eğer bu mücadelede samimiysek, kararlıysak gelin önce ilk Bismillah’ı Kandil’e çekerek bu işi kökünden kazıyalım.

O zaman bütün dünya devletleri ve bütün terör örgütleri bakın nasıl hizaya geliyor. Bakın nasıl geri adım atıp kaplumbağa gibi kabuklarına çekiliyor görün o zaman. 40 yılık enerjinizi ne olur gelin de Allah aşkına 40 saat şu Kandil’e harcayın.

Artık ne can dayanıyor, ne de yürek. El yazmıyor, dil dönmüyor. Nutkumuz kesildi. Vakit silkelenme, irkilme, iri ve diri olma vakti diyelim. Haydi Bismillah, ilk hedefimiz Kandil diyelim. Bu işi bitirip ondan sonra da konu komşunun imdadına yetişelim.

Bu vesile ve temennilerle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. BİR KEZ DAHA BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYEM…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları