HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

GÜZEL BİR REKABET OLSUN!

11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 10:44

Ordu’da artık yerel seçim süreci hat safhaya ulaştı. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel Seçimler için siyasi partiler kollarını olanca hızıyla sıvamaya başladılar.

Bugünlerde adayların bir bir netleşmeye başlaması sonucu, partiler arasında ki rekabet hazırlıklarının da hızlanmasının üzerine kamuoyunun aday belirleme, yorum ve tercihlerine dikkat çekildi.

Tabi Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere 19 ilçede belediye başkanlıklarına kimlerin aday gösterileceğinin son düzlüğünde olduğumuz bugünlerde siyasi partiler bu hususta hayli ince eleyip sık dokumaya başladılar.

İlk atağı Büyükşehir’de Cumhur İttifakı ortağı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) yapmış oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordululara mevcut başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’i yeniden teslim ve emanet etti.

Şimdi gözler CHP ve İYİ Partiye çevrildi. Birkaç isim telaffuz ediliyor. Zira resmi açıklamalar gelmediği için bizde isim telaffuz edemiyoruz. Ancak bu noktada adaylar her kim olursa olsun seçim takviminde tek dileğimiz güzel bir rekabetin söz konusu olmasıdır.

Sosyal medya da aşağılama, karalama, kirlilik ve benzeri eğilimlere hiç girmenin bir anlamı ve manası da yok. Eden kendine eder misali herkes ağzından çıkana, kaleminden dökülene mutlak suretle dikkat etmesi gerekiyor.

İyi bir partici, iyi bir siyasetçi zaten bu tür eğilimlere kapılmaması gerekiyor. Herkes projeleriyle yapabilecekleriyle, ahlakıyla, bilgi ve becerisiyle, kariyeri ile karşımıza çıksın. Aksi takdirde karalama kampanyası ile yola çıkan ve buna da başkaları aracılığı ile izin veren her kim olursa olsun vetoyu baştan yer benden söylemesi.

Güzel bir rekabet olsun ki, bizde adil, adaletli, hakkaniyetli, milleti için, şehri için, ülkesi için en iyi çalışabilecek adayımızı vicdan rahatlığı ile seçebilelim değil mi?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları