HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KATİL AMERİKA!!!

15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 09:55

Türkiye’ye karşı düzenlenen hain terör saldırıları sonucu 9 vatan evladımızı maalesef şehit verdik. Acımız büyük. Rabbim şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar versin.

40 yılın üzerinde mücadele ettiğimiz hain terör örgütünün finansal ve lojistik destekçisi hain Amerika, bir kez daha kirli yüzünü göstermiş oldu. Bunu nereden anladık!? Son operasyonlarda hain örgütün kullandığı silah ve mühimmatlardan anladık.

 Siyonist, emperyalist Amerika işi öyle azıtmış ki, terör örgütüne helikopter, iha ve siha dahi tahsis etmiş. Bununlada kalmamış son teknoloji mühimmatları da imkanlarına sunmuş. Kahraman Mehmetçiğimiz, şehitlerimizin kanınını yerde bırakmayıp, gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirdiği silah ve teçhizatları görünce hayrete düşmemek elde değildi.

Şimdi gelelim asıl soruya! Neden katil Amerika diyorum? Ve Amerika, Türkiye’yi neden 40 yıldır baskı altına alamıyor? Türkiye ile ilişkilerini neden hep alavere, dalavere ile yapıyor? Bakalım şimdi.

Ülkemizin sınırlarında bir yandan terör örgütlerine sürekli destek veren bir yandan da kuzey batımızda Yunanistan’ı üst noktası haline getiren diğer yandan Akdeniz’de bir yandan mavi vatanda bir yandan Filistin ve Gazze’de son olarakta Yemen’de ve Kızıldeniz’de dünyayı kan gölüne çeviren baş aktör Amerika’dan başkası olamaz tabi…

İşte en önemli bir soru da şudur! Bu katil Amerika nasıl ve hangi yollardan durdurula bilir? Bu çok önemli. Katilin niyeti belli değil mi? Petrolün, enerjinin, altının ve gıdanın hakim olduğu coğrafyalarda kendi sömürgesini kurarak dünyayı kendi sömürgesinde tutmak en büyük hedefidir.

Peki buna kim izin verir? Kim musamma gösterir? Kim gel buyur, hoş geldin, sefa geldin der? 

Aslında çözüm çok basit. Hemde tek kurşun dahi sıkmadan çözüm çok basit. Bu katil, bizim coğraflarımızda cirit atarken tersine dünya deyip, önce işe Avrupa’dan başlamamız lazım. Türkiye, Rusya ile ortak yürüttüğü doğalgaz enerji hattını savaşlar sona erinceye kadar kapatsa Avrupa’da ne olur? Türkiye, Avrupa’dan ithalat ve ihracatı kesse ne olur? 

Kısaca her alanda Türkiye, vanaları, muslukları kapatsa Avrupa felç olur mu? Olur. Böyle bir ambargonun da merak etmeyin en büyük kaybedeni de katil Amerika olur. Hiç şüpheniz olmasın.

Şunu kararlılıkla ortaya koymamız lazım. Katil Amerika’nın sınırlarımız ötesinde beslediği sıçanlar asla emellerine ulaşamayacak. Adları, PKK-YPG-PYD ne olursa olsun, nerede olurlarsa olsunlar bu sıçanlar yer altında girdikleri her delikte imha edilmeye devam edilecektir. 

Bu kararlılığımızı her daim katil Amerika’ya hissettirmemiz lazım. Yılmayacağız, yılgınlaşmayacağız, yorulmayacağız, usanmayacağız. Türk ve İslam Dünyasının Bilge Lideri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, geldiğimiz noktada artık her şey göze alınmıştır. İşte bu kararlılığımızı bu katile iliklerine varıncaya kadar iyi hissettirmemiz lazım.

Bir kez daha kahraman şehitlerimize Rabbimden rahmet, gazilerimize acil şifalar, Yüce Türk Milletimize de sabırlar diliyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları