HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SİYASİ HOKKABAZLIK!!!

17 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 10:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’dan öyle bir mesaj verdi ki, tabi mesaj anlayana. AK Parti ve Cumhur İttifakı seçmenine, “asla siyasi hokkabazların oyununa gelmeyin” sözleri çok anlamlı ve bir o kadar da manidar geldi.

17 seçimdir AK Partinin ve Cumhur İttifakının kazandığına dikkat çeken Başkan Erdoğan, “bu millet desteğini kaşımıza, gözümüze değil, hizmetlerimize hizmetkarlığımıza vermiştir. Eser ve hizmette rakibimiz yok. Bizim siyasi hokkabazlara vereceğimiz bir primde yok” diyerek aynı zamanda AK Partide rant peşinde koşanlara da yer olmadığını vurguladı.

Trenden inenlerin bir daha trene binemeyeceğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, bir önemli mesaj daha verdi. Trenden inip başka partilerden aday olup ve kazandıkları takdirde yeniden AK Partiye geçme hevesinde ve düşüncesinde olanlar asla bu hususu akıllarından bile geçirmesinler diyerek bu düşüncede olanlara da Ordu’dan kapıyı kapatmış oldu.

Liyakatın ve biatın önemine de değinen Başkan Erdoğan, içten pazarlıklı siyasetçiler ile bugüne kadar yol yürümediklerini ve bundan sonrada asla yürümeyeceklerini altını çize çize Ordu’da haykırdı. 

Başkan Erdoğan gerek Cumhur İttifakı gerekse AK Parti seçmenine verdiği mesajda 31 Mart’ta asla bu tür insanlara aldanıp, sakın prim vermeyin mesajını üstüne basa basa yineledi.

Siyasi hokkabazlık başlığının anlamı elbette çok derin ve anlamlı. Başkan Erdoğan’ın bu başlığı özellikle Ordu’da kullanması bir o kadar da önemli değil mi? Resmen ah de vefa özde vefa diyerek bir yerlere gönderdiği mesajlar bakalım adreslerde nasıl karşılık bulacak? Nasıl cevaplar gelecek…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları