HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ANKETLER SİZİ YANILTMASIN!

5 Mart 2024 Salı Saat: 10:55

Türkiye genelinde olduğu gibi dikkatleri üzerine çeken Ordu’da da araştırma şirketleri seçim anketlerine başladılar.

Her birinin farklı farklı sonuçlar ortaya koyması ise vatandaşların tepkilerine neden oluyor. Vatandaşların dikkatini öyle bir detay çekmiş ki, sormayın gitsin.

Meydanlara inen siyasi partiler, gittikleri yerlere kendi kalabalıklarıyla gidiyorlar. O yüzden açıklanan rakamlara pek itibar etmiyoruz diyen vatandaşlar, aslolanın sandıktan çıkacak olan sonuçtur diyerek anket firmalarının gerçek rakamları ortaya koymalarını istiyorlar.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ordu’da üç iddialı partinin olduğu kesin. Bunlar, Cumhur İttifakının adayı AK Parti, CHP ve İYİ arasında kıyasıya bir mücadele devam ediyor. İlçelerde de durum aynı.

Gülyalı, Çamaş ve İkizce’de ise Cumhur İttifakı adayları MHP’nin de iddiası hayli yüksek ve kesin kazanma gözüyle bakılıyor. Bu üç ilçenin ikisi Çamaş ve İkizce zaten MHP’nin kalesi olarak biliniyor. MHP, bu seçimde de Gülyalı’yı da alırsa büyük bir sükse yapmış olacak.

Ordu’nun nüfus yoğunluğundan dolayı üç büyük ilçesinde Altınordu, Ünye ve Fatsa’da da ibre yine Cumhur İttifakına dönecek mi? Çok merak ediliyor. Altınordu’ya da kesin gözüyle bakan Cumhur İttifakı Ünye ve Fatsa’yı da sıkı takibe aldı.

Büyükşehir Adayını çok geç açıklayan CHP’nin de 27 günde nasıl bir performans ortaya koyacağı da merak edilen ayrı bir husus. CHP’nin kırsal kesimlere nazaran sahil şeridinde ki ilçelere daha çok ağırlık vereceği de edinilen bilgiler arasında yerini aldı.

CHP, Gülyalı, Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye’de seçim çalışmalarına daha ağırlık verecek söylentileri CHP tabanında da şimdiden endişelere neden oldu.

Tecrübeli adayı ile sahaya inen İYİ Parti de işi sıkı tutuyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, hazırladığı seçim takvimini her gün düzenli bir şekilde sürdürse de alacağı sonuç onunda çok merak ediliyor. İdris Naim Şahin ile seçim kaybeden İYİ Parti, bu kez aynı hataya düşmek istemiyor.

Ordu’da durum böyle iken vatandaşlar, anket firmalarına çağrıda bulunarak; “Lütfen rakamları saptırmadan açıklayın” çağrısında bulundular. Bence de anketler sizi yanıltmasın emi…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları