HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

EMEKLİYE DİKKAT!

9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 09:47

Türkiye genelinde yaklaşık 16 milyon emekli bulunmaktadır. Neden emekliye dikkat! Başlığını attığımı biliyor musunuz? Çünkü 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin kaderini yalnızca emekliler tayin edecekte ondan.

Hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her ne kadar 2024 yılının emekliler yılı olacağını söylese de emekliler hallerinden hiç memnun değiller. Ve seçimden sonraki vaatlere de emekliler sıcak bakmıyorlar.

Yok uçak yardımı, yok tren yardımı, yok refah payı, tatil ve barınma yardımı falan filan derken emekliler bu başlıkların hiçbirine olumlu bakmıyor. 10 Bin Liralık maaşla emeklinin uçağa binme şansımı var? Tatile gitme imkanı mı var? Diyen emekliler sandık başında gereken cevabı vereceğiz diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Hayat pahalılığının tavan yaptığı Türkiye’de, emekliler sadece ceplerini düşünüyor, oy hesabını da ona göre yapıyorlar. Emekliler aldığımız maaş kira parasının bile altında diyerek yakında oturmaya yer dahi bulamayacaklarını ifade ederek bunun hesabı sandıkta mutlaka sorulacak diyorlar.

Durum bu kadar ciddi beyler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğer seçimlerden önce çıkıp emeklilerin beklediği zammı açıklamaz ise iktidarın önümüzde ki seçimlerde gerçekten işi çok zor. Ve bu işin inanın şakaya gelir bir yanı da yok.

16 milyon az bir rakam değil. Her hanede en az bir emeklinin yaşadığı Türkiye’de, emeklilerin oylara edeceği etkinin hesabını bugünden düşünmeye başlasanız çok iyi olur.

Emekliye dikkat! Beyler.

Benden söylemesi…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları