HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ADAYLAR GERÇEKÇİ OLUN!

14 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:51

31 Mart’a 17 gün kala Belediye Başkan adaylarının da projeleri ortaya çıkmaya başladı. Hepsini teker teker inceliyorum. Belediye başkanlarının toplum yararına yapması gereken ne varsa hepsi projelendirilmiş, göz boyayarak seçmenin önüne konulmuş.

Yahu güzel kardeşlerim, asli görevlerinizi neden proje gibi hazırlayıp, temcit pilavı gibi önümüze koyuyorsunuz ki? Anlamıyorum. Size bu akılları kim veriyor? Daha şimdiden sırtınıza kambur küfesini takmışsınız haberiniz yok!

İktidarından muhalefetine, GERÇEKÇİ OLUN! Çağrım hiç ayrım yapmadan bütün adaylaradır. Proje nasıl yapılır? İyice bir öğrenin. Yol, su, kanalizasyon, alt yapı, sosyal tesisler, sanatsal yapılar, kültür ve sanat faaliyetleri ve istihdam zaten sizin asli görevleriniz ve bunları da yapmak mecburiyetindesiniz.

Yaşlısı, genci, engellisi, bakıma ihtiyacı olan, kimi kimsesi olmayan vatandaşlara sahip çıkmakta sizin asli göreviniz değil mi?

Onun için zaman vatandaşın ekonomik yükünü en aza indirme zamanı. Tamam, sosyal yardım ofisleri kurabilirsiniz ama kastım bu değil. Kastım kıt kanaat geçinen vatandaşın ekonomik yükünü nasıl azaltabiliriz, nasıl en aza düşürebiliriz zamanı.

Örneğin, elektrik, su, doğalgaz, vatandaşlardan aldığınız çeşitli kalemlerde ki vergiler, ulaşım ve gıda giderleri için mesela ne yapabilirsiniz? Zaman bu zaman işte derim ben.

Et ve Süt kurumları açabilecek misiniz? Tanzim Satış Mağazaları açabilecek misiniz? Halk Ekmek Fırınları açabilecek misiniz? Ucuz Semt Pazarları kurabilecek misiniz? En düşük emekli maaşı alanlara, ayni ve nakdi yardımlarda bulunabilecek misiniz? Bunlar sadece birkaç tanesi daha vs. vs.

Bize bunlarla gelin. Güzel kardeşlerim, bırakın artık şu göz boyama işlerini, gerçekçi olun…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları