HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

AYRILAMAZSIN!..

19 Mart 2024 Salı Saat: 09:49

Türk ve İslam Dünyasının ve Türk Devletleri Birliğinin bilge lideri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultay’da 11. Kez Genel Başkan seçilerek, Türkiye’nin bekası ve Yeni Yüz Yıl inşasının sürdürebilirlik adına Kurultay’da yaptığı konuşmasının finali ile ülke ve dünya gündemine damga vurdu.

"Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" temalarıyla gerçekleşen Kurultay’da, Bilge lider Bahçeli, konuşmasının finalinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek; “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” sözleriyle Cumhur ittifakını bir kez daha şaha kaldırmış oldu.

Bence de tam zamanında ve tam yerinde kullanılan bu ifadeler, Türk Milleti adına oldukça büyük bir anlam taşıyor. Bu sözlerin altında çok derin izler yatıyor. Milletimizin bu sözleri iyice idrak etmesi lazım diye düşünüyorum.

Evet, Sayın Cumhurbaşkanım, Ülkemizin bekası adına Ayrılamazsın. FETÖ terör örgütü ile birlikte Paralel İşbirlikçi Çetelere (P.İ.Ç.)’lerle mücadele kararlılığımızdan ayrılamazsın.

Yarım asırdır beşiklerimizde bebek dahi bırakmayan bebek katili PKK-YPG-PYD ile mücadele yolumuzda bizleri Aziz Türk Milletini Bırakamazsın.

Milli sınırlarımız içerisinde gerek içerde gerekse dışarda gözlerini bayrağımızı indirmek için diken Siyonist, emperyalist mihraklarla mücadelemizde ve mavi vatanımızdan ayrılamazsın, bırakamazsın.

Havada, karada, denizde dosta güven, düşmana korku saldığımız bu günlerde gözü dönmüş canilerin iştahlarını kabartamazsın, ayrılamazsın, bırakamazsın.

Sayın Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin; “Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” sözleri artık Yüce Türk Milletinin kulağına küpe olmuştur. Tek dişi kalmış canavarın o dişini de söküp almak için bırakamazsın.

Evet Sayın Cumhurbaşkanım, o yüzden Ayrılamazsın, bırakamazsın, Yeni Yüzyılın mihmandarı olarak, Yüce Türk Milleti adına sizi görmek istiyoruz.

AYRILAMAZSIN AYRILAMAZSIN AYRILAMAZSIN…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları