HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DERVİŞOĞLU’NU ÇAYA BEKLİYORUM!

9 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 09:28

Anayasa tartışmalarına kapıyı oldukça sert kapatan İYİ Parti Genel Başkanı Musavvat Dervişoğlu, "İYİ Parti yeni bir Erdoğan anayasasına karşı gerekirse tek başına mücadele edecek. Böyle bir senaryonun asla parçası olmayacağız. Hiçbir anayasa taslağını dikkate almıyoruz. Tartışmaya bile gerek duymuyoruz, reddediyoruz" dedi.

Şimdi soruyorum Sayın Dervişoğlu’na, Gerçekten Türkiye’nin yeni bir Anayasa’ya ihtiyacı yok mu? Buna emin misin Sayın Dervişoğlu? Yani Türkiye, vesayetçi bir Anayasa’dan kurtulmasın mı? Anayasa konusunda Türkiye’nin düştüğü durumu görmezden mi geliyorsun?

Ha birde peki o zaman İYİ Partinin aklında nasıl bir Anayasa taslağı var? Bu hususu da acilen Türk kamuoyu ile paylaşır mısın Sayın Dervişoğlu? İYİ Partinin bu konuda aklında ki tilki nedir?

Biz, çağdaş, muasır, medeniyet için kendimizi parçalarken, sizin bu çıkışınızı ben pek doğru bulmadım. Benim hemşerim böylesine önemli konularda dar bir zihniyet sergilememeliydi diye düşünüyorum.

Kaldı ki, siz muhalefet olarak katkı sağlayacakken, kendi görüş ve önerilerinizi sunacakken, “Tartışmaya gerek bile duymuyoruz” diyerek bıçak gibi kestirip atman neye delalettir? Ben, İYİ Partinin ortaya koyduğu bu tutumu pek doğru bulmadım bilesin.

Sayın Dervişoğlu, Ordu’ya yolunuz düşerse, ki düşecek, sizi çaya bekliyorum. Oturup şu konuyu bir de baş başa görüşelim olur mu?  

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları