HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KÜSTAHLIĞIN BU KADARINA DA PES…

11 Mart 2017 Cumartesi Saat: 09:51

Almanya parlamentosunda bulunan Yeşiller Partisinin sözde eş başkanı Cem Özdemir, yalnız Türkiye aleyhine karalama kampanyaları yapmıyor, çıkmış birde Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına aleyhte karalama kampanyası için kolları sıvamış.

Avrupa’da sözde demokrasinin başı olduğu iddia edilen Almanya, anımsayacağınız üzere başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin bakanlarına konuşma ve orada yaşayan Türk Milleti ile buluşma hakkı tanımamıştı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu bu yasağı delse de, Almanya yine tutumundan geri adım atmıyor.

Türk ve Çerkes asıllı sözde Alman siyasetçi ve Tokat’tan Almanya’ya göçen Cem Özdemir, Birlik 90 Yeşiller partisinin Simone Peter ile birlikte eş başkanlığını yürütüyor. Bu adamın Türkiye’ye alerjisi uzun yıllardır da sürüyor. 2001 yılından bu yana Ermeniler için çalışan Özdemir, Ermeni Soykırımı hakkında da Türkiye’ye karşı çok haksız ve ağır ithamlarda bulunmasıyla adından söz ettirmişti.

Almanya-Fransa ortaklığı ile yeni bir televizyon kanalı kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine karalama kampanyalarını bu televizyon üzerinden sürdürmek isteyen Cem Özdemir’in, inanın ki kanının laboratuarda test edilmesini istiyorum. Bu Türk olamaz, böyle bir zihniyette bulunan insanda Tür kanı da bulunmaz. Bunda olsa olsa uğruna mücadele ettiği ermeni kanı vardır.

Pes yani gerçekten küstahlığın bu kadarına da pes. Bu ülke hoş görüsüyle, sabrıyla 40 yıldır şehit kanı akıtırken sen neredeydin Cem Özdemir, neredeydin? Nerede olacaksın ki zaten yerin belli. Ermeni çanağı yalamaktaydın değil mi?

Bak buradan bir kez de ben söyleyeyim sana; Senin haddine de, becerine de, maharetine de, gücüne, boyuna, posunada bu ülkenin Cumhurbaşkanını ve Türkiye’yi karalama girişimlerine gücün yetmez. Sabır sınırlarını aştığının farkında ol. Bir an öncede bu ülkenin yani Türk Parlamenteri adında da o Alman Parlamentosuna adım atma.

Hangi sıfatla oraya gidersen git ama Türk Parlamenteri adı altında gitme. Yediğin haltlar boyunu aştı, sen bu ülkenin sahipsiz olmadığını biliyorsun değil mi? Bunu 15 Temmuz’da da görmüştün zaten. Küstahlığın da fazla lüzumu yok artık Özdemir…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları