HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BİZ AVRUPA’YI NEREDEN TANIYORUZ!...

13 Mart 2017 Pazartesi Saat: 08:28

Biz Avrupa’yı nereden tanıyoruz? Güzel bir soru aslında değil mi? Evet biz Avrupa’yı nereden tanıyoruz biliyor musunuz? Yüzyıllardır yaptıkları insan ticaretinden, insanları köleleştirip satmalarından, renk ve ırk ayrımından, siyah-beyaz ayrımcılıklarından tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı, eski Yugoslavya, Bosna Hersek’te katledilen binlerce insanlara karşı kayıtsız ve sessiz kalmalarından tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı geçmişte Nazi kıyımından, ETA, ASALA gibi terör örgütlerini bağrında beslemelerinden tanıyoruz. Biz Avrupa’yı, Japon halkına attığı atom bombasından tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı ermeni soykırımına verdiği desteklerle tanıyoruz. Biz Avrupa’yı başta Türkiye olmak üzere, Ortadoğu ülkelerine karşı olan terör örgütlerine ve bunların mensuplarına ülkelerini yolgeçen hanına çevirmelerinden tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı, Balkanlarda Türk asıllı olan muhacir vatandaşlarımıza yaptıkları çifte standartları ile tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı ezan seslerimizi kesmelerinden tanıyoruz. Avrupa’da ki camilerimizde okunan ezanlar kesinlikle dışarı verdirilmiyor. Oysa biz ülkemizde ÇAN seslerini de duyuyoruz. Çok şükür EZAN sesi de duyuyoruz. Biz Avrupa’yı anti Laik oluşu ile de gayet iyi tanıyoruz.

Biz bugün Avrupa’yı daha da iyi tanıyoruz. PKK, YPG, PYD, DEAŞ ve bunlar gibi onlarca terörist guruplarına verdikleri maddi ve manevi desteklerle tanıyoruz. Irak, Afganistan, Pakistan mezalimlerine ortak olmalarından da tanıyoruz.

Biz Avrupa’yı, gücümüzü ve güçlü olduğumuzu hazmedemeyişinden tanıyoruz.  Biz tanıyoruz sizi. Bize ne yapmak istediğinizi biliyoruz. Hem de çok iyi biliyoruz. Bölmek, parçalamak, paramparça etmek, İşgal etmek, yok etmek, korkutmak, diz çöktürmek, sonra evsiz, yurtsuz, vatansız bırakmak, İstiyorsunuz bizi... Hepsini biliyoruz...

Biz Avrupa’yı, insan haklarına, sözde basın özgürlüğüne, uyguladığı çifte standartlardan, Biz Avrupa’yı kara, kapkara, beş para etmez ciğerinden tanıyoruz.

Biz sizi çok iyi tanıyoruz... Ama siz daha tanıyamamışsınız bizi... ‘Biz Türkiye’yiz...  Veee biz Diz çökmeyiz!..’

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları